Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
….Όλες οι παράνομες δράσεις, είθισται να γίνονται βράδυ. Κάθε ανήθικη ενέργεια ξεκινάει στο ημίφως. Το ξέρει ο υπόκοσμος αυτό. Το γνωρίζουν και τα παρακλάδια του. Και η κυβέρνηση το ξέρει, με τον δικό της υπόκοσμο. Που εξυπηρετεί, με τις άνομες ενέργειες της. Που βράδυ τις μεθοδεύει, για να εξαπατήσει τον λαό. Αυτό τον λαό που την έκανε κυβέρνηση.. Με μόνη της αποστολή τελικά την καταστροφή της χώρας. Μετά τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, στην άμοιρη Εύβοια, που την κατάντησε Κρανίου Τόπο, με εμφανή τον στόχο της…
Ήρθε η σειρά της Τήνου.
Να μπει σε εφαρμογή μέρος του στόχου. Να γεμίσουν το πανέμορφο νησί με ανεμογεννήτριες. Στη θέση που θα έπρεπε να υπάρχει ανάσα πρασίνου, να πέσουν χιλιάδες τόνοι τσιμέντου για να κρατούν όρθιες τις βάσεις των πτερυγίων. Κι αντί το πευκοδάσος, ή και το πράσινο των θάμνων, να αντικρίζει ο ντόπιος κι ο επισκέπτης τα εφιαλτικά αυτά θηρία. Που και αποκρουστικά είναι και μύριους κινδύνους ολόγυρα σκορπούν. Έτσι ο λαός της Τήνου προέβαλε δυναμική αντίσταση στο έγκλημα αυτό. Και είχε ο αγώνας του πολλά θύματα.
Γιατί η μαφία, τα κυβερνητικά σκουπίδια που τόσο απροκάλυπτα υπηρετούν τα συμφέροντα των φίλων τους..
Και ο ηγέτης μάλιστα της πρωτοβουλίας και τα συμφέροντα, πολύ συγγενικών του προσώπων… έχουν στο πλάι τους τα Ματ. Που για κάμψουν τις αντιστάσεις χτυπούν στο ψαχνό. Βράζει λοιπόν και πάλι η Τήνος από τις συμπλοκές των κατοίκων με τα Ματ.
Το σχέδιο άρχισε τη δράση του από την Δευτέρα. Όπου εκδόθηκαν οι άδειες διέλευσης βαρέων οχημάτων Ο δρόμος που οδηγεί στην περιοχή Πράσα αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Η περιοχή όλη είχε τεθεί σε απαγόρευση κυκλοφορίας.
Έτσι τα δυο βαρέα οχήματα καταφέρνουν παρά τις αντιδράσεις και πάνε μέρη των ανεμογεννητριών στο εργοτάξιο της εταιρείας Την επομένη την Τρίτη, μετά το τελευταίο δρομολόγιο του πλοίου της γραμμής, για την ασφάλεια τάχα των πολιτών αποκλείονται όλοι οι δρόμοι. Αποκλείεται και το λιμάνι.
Οι άνδρες των Ματ και οι αστυνομικές δυνάμεις καταλαμβάνουν θέσεις. Το νησί της Παναγιάς έχει καταληφθεί. Το σκοτάδι άπλετο, όπως επιδίωκε η κυβερνητική μαφία που εκτελούσε το έργο….
Υπό το λιγοστό φως των προβολέων διακρίνονται τα βαριά οχήματα που έβγαιναν από το καράβι. Φορτωμένα με το εγκληματικό φορτίο για το νησί.
Οι κάτοικοι ανήσυχοι. Κι αρνητικοί στο έγκλημα. Η μάχη αρχίζει. Το δίκαιο δίνει τον αγώνα του απέναντι στο άδικο. Απέναντι στην εγκληματική κυβερνητική πρωτοβουλία.
Το νησί της Παναγίας σε πόλεμο.
Το μικρό νοσοκομείο του νησιού, δέχεται συνεχώς τραυματίες Μα οι εγκληματίες είναι αποφασισμένοι. Βαράνε στο ψαχνό. Οι μάχες συνεχίστηκαν…
Και θα συνεχιστούν ακόμα. Η Τήνος, το πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί δεν πρέπει να παραδοθεί στους άθλιους.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την εξοικονόμηση της ποθητής ενέργειας Ας τους ψάξουν Φθάνει ο όλεθρος αυτός Ευβοιείς ετοιμαστείτε.
Ύπουλα και μουλωχτά σαν κλασικοί απατεώνες θα σας επισκεφθούν και σας..
Τόση φωτιά έβαλαν,. Τζάμπα να πάει;
Αχχ Καημένη Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά