Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Σαλαμίνα, 22 Σεπτεμβρίου 2021
ΠΡΟΣ: 1. Κο Γ. Παναγόπουλο,Δήμαρχο Σαλαμίνας
2. Κο. Χ. Καπαραλιώτη, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας
Αγαπητέ Δήμαρχε,
Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας (ΔΛΤΣ), με άμεση ισχύ από σήμερα.
Επιθυμία μου είναι να μην υπάρξει καμία δέσμευση όσον αφορά στη διαδικασία επιλογής του επομένου προσώπου για τη θέση αυτή.
Σε αυτά τα 2 χρόνια οι μη επαρκείς πόροι,η μη επαρκής υποστήριξη του Δήμου, η εσωτερική (αλλά και εξωτερική) πολεμική στις όποιες προσπάθειές μου, καθώς και τα προβλήματα από τη πανδημία Covid19 (τουλάχιστον 8 μήνες χωρίς προσωπικό), όλα ήδη γνωστά,περιόρισαν κατά πολύ τα πολλά περισσότερα που θα μπορούσαν να γίνουν στο Δ.Λ.Τ.Σ..Στο συνημμένο Παράρτημα καταγράφονται τα κυριότερα των πεπραγμένων μου.
Επιφυλάσσομαι να δημοσιοποιήσω στο μέλλον λεπτομέρειες γι αυτή την επιλογή μου, όταν και εφ’ όσον το κρίνω αναγκαίο ή σκόπιμο.
Τέλος, εύχομαι καλή συνέχεια στον διάδοχό μου, η επιλογή του οποίου, ήδη εδώ και καιρό είχε προαποφασισθεί εν αγνοία μου..
Ενημερώνω ότι δεν προτίθεμαι να παρευρεθώ στη σχετική με το θέμα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι δεν θέλω η ψήφος και η παρουσία μου να ερμηνευθούν από τον καθένα κατά το δοκούν.
Ναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης ε.α.
Πρόεδρος ΔΛΤΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά