Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Λαλίστατος ο Πειραιώς, Σεραφείμ. Μονίμως με μια κριτική τάση Προς όλους και όλα… Με την αυτοκριτική, δεν τα έχει καλά. Βλέπετε η κριτική, η κακόπιστη, όταν ρέει σαν χολή, σε κάποιους προσφέρει και μια ηδονή..
Ενώ η αυτοκριτική, στο αναγκαστικό της »ξεγύμνωμα», αποκαλύπτει τη μικρότητα και την αδυναμία. Μιλάει λοιπόν ο (έξω από δω) »Άγιος» στα χρυσοποίκιλτα ντυμένος για ότι του κατέβει. Κι αν δεν του κάτσει, ξέρει και γλυστράει..
Έχει ως.. »Άγιος» το ελεύθερο να λέει. Και να κάνει
Επέτρεψε λοιπόν να γίνει, ολόκληρη αναφορά, με πλούσια συλλογή ύβρεων, κατά του Μίκη μας. Κατά του σπουδαίου μας, με την τεράστια προσφορά Μίκη. Προσπαθώντας, ο έτσι κι αλλιώς ασεβής, τη μετά θάνατο αποκαθήλωση, του μύθου.
Μάλιστα τον.. αφόρισαν κιόλας. Λες κι ο Μίκης που είχε την ευλογία όλων των Ελλήνων, όλων των λαών της οικουμένης, είχε ανάγκη την δική τους ευχή ή την δική του κατάρα. Που μόνο επί της κεφαλής τους πίπτει. Προέβη, προφανώς, δια μέσου του »Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών» της Μητρόπολης, σε μια αήθη επίθεση κατά του μοναδικού μας Μίκη.
Με ένα άθλιο κείμενο που στοχεύει στο να αποδομήσει το μεγαλείο του μουσουργού μας. Ενώ δεν αφήνουν απ’ έξω ούτε τον Νομπελίστα ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη.
Χαρακτηρίζοντας τα έργα τους παγανιστικά. Ποιοι;; Αυτοί οι άθλιοι Θεομπαίχτες Που υμνούν τα εμβόλια του αντίχριστου.
Και προτρέπουν τον κόσμο να πάει να παραδοθεί, στα σιωνιστικά σχέδια. Αυτές οι έχιδνες όπως ο Κύριος, τους αποκάλεσε. Μόλις όμως ο τύπος αυτός, είδε την εις βάρος του κατακραυγή του κόσμου, μόλις είδε την αγανάκτηση όλων μας, αποφάσισε κάπως, να τα μαζέψει.
Και τώρα νίπτει τας χείρας του. Με ανακοίνωση που έβγαλε το γραφείο του. Οι παρατρεχάμενοι του δηλαδή . Λέγοντας πως είναι »Ανακοινωθέν του Γραφείου επί των Αιρέσεων» Και πως αυτός δεν έχει καμία ανάμειξη..
Τι μας; λες; Λεβέντη.. Άγιε..
Που μόλις άκουσες ιαχές σήκωσες λευκό πανί… Θρασύδειλοι όλοι σας.
Το γραφείο αυτό ποιος το ελέγχει;
Εγώ; Η ο αναγνώστης που διαβάζει τώρα;
Εσύ το ελέγχεις δέσποτα. Αν διαφωνείς, να βγεις έξω να κάνεις ανοιχτή δήλωση.
Με τη φωνούλα σου. Να σε ακούσουμε.
Κι όχι με μια αόριστη έγγραφη δήλωση του..»γραφείου» σου.
Να βγεις και να εκφράσεις την εκτίμηση σου στο έργο του Μίκη και του Ελύτη..
Αφού πρώτα διώξεις τα »απολωλά πρόβατα» που το έγραψαν. Αυτόν τον όποιο φασίστα, έβαλε στο στόμα του τον Μίκη μας Και τον Ελύτη..
Να τους διώξεις αν διαφωνείς.
Μέχρι λοιπόν να το κάνεις εσένα ξέρουμε, λαλίστατε δέσποτα. Να τους απολύσεις όλους αυτούς τους βυθισμένους στο σκότος .. Εδώ απέλησες τον οδηγό σου, πριν λίγα χρόνια και του στέρησες το ψωμί, γιατί βρέθηκε σε διάσταση με την γυναίκα του.
Και το θεώρησες αμάρτημα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά