Στην πίστα του χορού επιστρέφει η γνωστή Ελληνοαυστραλή ηθοποιός και μοντέλο, Olympia Valance, για την επόμενη σεζόν της σειράς «Dancing with the Stars» («Χορεύοντας με τα Αστέρια») που θα προβάλλει το Channel 7 και 7plus, σ’ ένα λαμπρό καστ διασημοτήτων.

Την Olympia Valance την απολαύσαμε μαζί με τον παρτενέρ της στον χορό, Jarryd Byrne, στη σεζόν «Dancing with the Stars» το 2019.

Στο καστ των διασημοτήτων είναι και ο ομογενής θρύλος του AFL, Anthony Koutoufides, ο οποίος επιστρέφει στην πίστα του χορού, μετά από 15 χρόνια, όταν στέφθηκε νικητής στον χορευτικό διαγωνισμό το 2006.

«Σίγουρα, θα δοκιμαστεί το ηλικιωμένο μου σώμα αλλά ανυπομονώ γι’ αυτή τη νέα πρόκληση» έγραψε ο κ. Koutoufides στο Instagram.

Ο ομογενής Anthony Koutoufides, είχε κερδίσει τον διαγωνισμό πριν από 15 χρόνια, και όπως δηλώνει, ανυπομονεί να επιστρέψει στην πίστα όπου θα χορέψει με την Jessica Raffa. Φώτο: Instagram

H Olympia Valance, από την πλευρά της, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στη νέα “All Star” σεζόν που θα προβληθεί το 2022.

Οι δύο ομογενείς διασημότητες θα συμμετέχουν με δέκα ακόμα αστέρες, και πρώην νικητές του χορευτικού αυτού διαγωνισμού, όπως ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Grant Denyer (2006), η ηθοποιός Bridie Carter (2007), και ο πρώην παίκτης του φούτι David Rodan (2014).

Οι νέοι συμμετέχοντες είναι οι Deni Hines, Sam McMillan, Kris Smith και Cameron Daddo, οι οποίοι θα χορέψουν για πρώτη φορά στο εκρηκτικό αυτό σόου.

Ο διευθυντής προγράμματος του Seven Network, Angus Ross, δήλωσε ότι «η πρώτη σεζόν του All Stars ήταν ο τέλειος συνδυασμός ψυχαγωγίας, διασημοτήτων και σκληρού ανταγωνισμού, που αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής στο αυστραλιανό κοινό» και πρόσθεσε ότι «έχουμε ένα φανταστικό καστ έτοιμο να βγει στην πίστα για τη δεύτερη σεζόν. Με ένα ιστορικό άριστης βαθμολογίας, αναμένεται να είναι μία λαμπρή σεζον».

Οι παρουσιαστές του διαγωνισμού θα είναι οι Sonia Kruger και Daryl Somers.

https://neoskosmos.com/el