Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Ένας από τους πλέον επιτυχημένους μουσικούς παραγωγούς, της χώρας μας, είναι και ο Ιωσήφ Κουτσιέ. Έμπειρος, ακούραστος και δοτικός, σε κάθε τι που το θεωρεί πως αξίζει τη στήριξη του.
Έχει καταφέρει σε περιόδους τόσο δύσκολες, για τον πολιτισμό μας, να πετύχει πολλά.
Με μόνη του έννοια πάντα, την προσφορά του, στον πολύπαθο αυτό χώρο.
Που τον υπηρετεί, με τόση πολύ συνέπεια. Μέσα στην οδυνηρή περίοδο της κρίσης, ο Ιωσήφ, έφερε το Ελληνικό τραγούδι στην Μέση Ανατολή.
Στηρίζοντας νέους τραγουδιστές, στην μεγάλη αυτή αγορά. Αφού κατάφερε και δημιούργησε παραρτήματα της »Volume Disk» Στο Ντουμπάϊ.
Φέρνοντας στις Αραβόφωνες χώρες το Ελληνικό τραγούδι.
Που έτσι κι αλλιώς το αγαπούσαν και το ζητούσαν. Με υπερσύγχρονα στούντιο, όπου παράγονται τραγούδια και των γύρω χωρών. ..
.Μα ήρθε ο δαιμόνιος Έλληνας μουσικός παραγωγός και στην τόσο ανερχόμενη αγορά των Βαλκανίων. Αφού πια η »Volume Disk» έχει παράρτημα, γραφεία και στούντιο και στην Σερβία.
Έτσι εδώ και καιρό, βρίσκεται συνεχώς μέσα σε ένα αεροπλάνο, για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του, απέναντι στους συνεργαζόμενους του, καλλιτέχνες..
Ήδη στο Ντουμπάι, από την αρχή της χρονιάς, κυκλοφόρησε η »Volume» πέντε νέα μουσικά άλμπουμ. Με ντόπιους καλλιτέχνες.
Ενώ για το καλοκαίρι και εφ’ όσον αρχίσει η χαλάρωση διεθνώς, ετοιμάζει στο Ντουμπάι συναυλίες με Έλληνες τραγουδιστές. Και στην Σερβία η μουσική δραστηριότητα καλά κρατεί.
Με νέες κυκλοφορίες τραγουδιών.
Ενώ και στην Ελλάδα, η »Volume» υπογράφει τρία νέα μουσικά άλμπουμ που μόλις τώρα κυκλοφορούν.Παρά την κρίση αυτή και τα αλλοπρόσαλλα απαγορευτικά.
Το ένα είναι με την νεαρή και ανερχόμενη Ειρήνη Χατζέλη σε συνθέσεις του Μάκη Μέρλου. Το άλλο με την υπέροχη και ταλαντούχα Φρόσω Λάσκαρη.
Και τις συμμετοχές των επίσης άξιων, Γιώργο Γερογιάννη και Άγγελο Βλαστάρα. Σε ενορχήστρωση του Τάσου Καλαϊτζή. Και το τρίτο ένας μουσικός κύκλος Με τραγούδια του Μάκη Έξαρχου. Ενώ έρχεται και τέταρτο με τραγούδια από τον Σπύρο Νικόπουλο.
Στο Ντουμπάϊ η »Volume» Έχει ένα δικό της Δορυφορικό Κανάλι Με μεγάλη ισχύ και θέαση. Ενώ είναι η διοργανώτρια παραγωγός Των Arab Talent..
Ο Ιωσήφ Κουτσίε είναι ένας άνθρωπος που με αγάπη και ζήλο, δίνεται σε κάθε του ενασχόληση, που αφορά την τέχνη. Και τις αξίες αυτές που μπορούν να την προχωρήσουν και να την τιμήσουν. Είναι πέρα από δημιουργικός και ένας σεμνός άνθρωπος. Με ήθος, ευγένεια και σοβαρότητα.
Είναι αυτός ο διορατικός καλλιτέχνης, που πάντα έχει ένα δικό του λιθαράκι αξίας να προσθέσει στην κάθε δουλειά που διεκπεραιώνει.
Γι αυτό και δίκαια έχει βραβευτεί το 2020, ώς ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας.. Από το »Ελληνικό Κέντρο Επιχειρηματικότητας» Εκτός από την »Voloume Disk» πολύ καλά πάνε και οι εκδόσεις του Ομίλου.
Καθώς ο Ιωσήφ, με αγάπη για το βιβλίο, διατηρεί με πολύ στοργή και τις έντυπες εκδόσεις Με τον »Όμιλο Εκδόσεων»
Ένας ακούραστος επιχειρηματίας. Ένας τρυφερός οικογενειάρχης πατερας τριών υπέροχων παιδιών. Ένας καλός φίλος.
Που τον αγαπώ, τον εμπιστεύομαι και τον εκτιμώ.
Και του εύχομαι υγειά. Και ακόμα περισσότερο ψηλά.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΟΥΔΑΣ
ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά