Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

….Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ κ. ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ.
….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Ανατρέπει »δεδομένα» η σπουδαία ιατροδικαστής κ. Ακριβούση, στο αφήγημα που θέλουν να επιβάλουν οι διάφοροι πουλημένοι στο σύστημα. Όλοι αυτοί των επιτροπών με τα κατουρημένα εσώρουχα, που ζήτησαν τη φαιδρή κάλυψη του ακαταδίωκτου. Για να μπορούν να κάνουν, πρόστυχες δηλώσεις, σαν κι αυτή του Βατόπουλου που είπε για το 16χρονο παιδάκι, από την Αρκαδία, που έσβησε την επόμενη του εμβολιασμού του. << …Οι άνθρωποι πεθαίνουν>> Μπα; Τι μας λες; Το ακαταδίωκτο μιλάει..;;; Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. (Σαν να μας λέει: »Και τι έγινε» )Αν το παιδί κύριε τάδε, ήταν δικό σου, τα ίδια θα έλεγες; Ντροπή σου Αν κάτι λέει η έννοια της λέξης
…Η κορυφαία λοιπόν, της Ιατροδικαστικής επιστήμης η κ. Αποστολία Ακριβούση, τορπιλίζει τις στημένες τους ανοησίες, με μια βόμβα μεγατόνων. Αναφερόμενη στα περιστατικά αυτά που σχετίζονται με τις παρενέργειες του εμβολίου, αποκαλύπτει πως οι θρόμβοι που εμφανίζονται μετά τους εμβολιασμούς, δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασικούς θρόμβους. Τους γνωστούς. που βλέπουμε στα παθολογικά περιστατικά των θρομβώσεων Μίλησε η διακεκριμένη επιστήμων, για ρακόμορφους θρόμβους αντί των κυλιδρόμορφων θρόμβων που εντοπίζονται στα παθολογικά αίτια. Είπε σχετικά: »Παρατηρούνται ράκη θρόμβων στις περιπτώσεις αυτές. Αυτό συνηγορεί υπέρ της διατάραξης της αρχιτεκτονικής των έμορφων σωματιδίων του αίματος. Έχουμε αυτό το χαρακτηριστικό εύρημα που ποικίλει σε βαθμό. Σε άλλα είναι ηπίου βαθμού, σε άλλα μετρίου, σε άλλα ικανού βαθμού..» Τέλος η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λαμίας κ. Αποστολία Ακριβούση, λέει: »Για να τεθεί αιτία θανάτου, covid19 το περιστατικό θα πρέπει να έχει αφενός κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αφετέρου τα ευρήματα, σε όλες τις νεκροτομές που έχουν σχέση, είτε με νοσηλευόμενα περιστατικά, είτε με μη νοσηλευόμενα αλλά θετικά, στον covid19, βλέπουμε πράγματα που τα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Χωρίς τότε να είχαμε covid» Όπως λέει η κ. Ακριβούση, μέχρι τώρα δεν έχει δημοσιευτεί το γονιδίωμα του κορονωϊού. Αν και έχει θέσει τα ερωτήματά της, στους αρμόδιους φορείς, μέχρι τώρα δεν έχει πάρει απάντηση. Με αυτά όλα που καταθέτει η κορυφαία μας επιστήμων, φαίνεται σαφώς το πόσο ισχυρά, αποστομώνει τον κάθε Βατόπουλο, στη ρήση του, πως »Οι άνθρωποι πεθαίνουν» Όχι δεν πεθαίνουν όπως το εννοείς. Τους δολοφονείτε. Και γι αυτό να είστε σίγουροι. Κάποτε θα ελεγχθείτε. Παίζετε τώρα στο »γήπεδο» που σας διέθεσε το σύστημα, με τα εξαγορασμένα του Μέσα Ενημέρωσης. Είστε στα »πάνω» σας.. Και μας φοβίζετε, μας εκβιάζετε, μας βρίζετε. »Γιατράκλες» μου !!! Μα όλα γυρίζουν. Τίποτα δεν μένει σταθερό. Θα έρθουν και τα κάτω σας.. Κανείς δικτάτορας ποτέ, δεν μπόρεσε να φανταστεί το τέλος του Στη διάρκεια της εξουσιαστικής του μέθης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά