Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Το βιβλίο του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο

Όλες τις παραμέτρους της σχέσης του σκύλου με τον άνθρωπο αναφέρει ο συγγραφέας Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης στο βιβλίο του «Δεν Υπάρχει Ψεύτης Σκύλος», το οποίο παρουσιάζεται τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του 49ου φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο, από την «Άμμων Ἐκδοτική».

Σύμφωνα με την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, την οποία δημοσιεύει το βιβλιοπωλείο «Πολιτεία»:

«Αυτές είναι μικρές ιστορίες καθημερινών σκυλιών που έζησαν μαζί μου, που άκουσα ή διάβασα γι’ αυτά και μερικές ψηφίδες από την σχετικά άγνωστη παρουσία σκύλων στο πλάι σπουδαίων ανθρώπων στις πιο δραματικές στιγμές της Ανθρωπότητας. Ένα μικρό, έστω και άτεχνο, άγαλμα από λέξεις, αφού κανονικό δεν τους φτιάξαμε ακόμη, για αυτή την πολύτιμη παρέα μας στα σκοτεινά δάση και τους απέραντους λειμώνες της Ιστορίας, στα βοσκοτόπια και στα σπίτια μας, στα πολιορκημένα τείχη μας, ακόμη και στην δρομαία έφοδο του άνθους της Αθήνας και των Πλαταιών στον Μαραθώνα. Στην αγκαλιά ενός παιδιού, στα ξάγναντα πάνω από το κοπάδι του κοιτώντας με αφοσίωση τον βοσκό αφέντη του, στο πλευρό ενός αστυνομικού, στρατιώτη ή απλά αφημένος στο χάδι ενός μοναχικού ανθρώπου σε ένα σκοτεινό διαμέρισμα, ο σκύλος είναι ο πιο παλιός μας σύντροφος, μια ακόμη απόδειξη πως ο Θεός μας αγαπάει».

nb keimeno vivlio kranidioti

https://www.newsbreak.gr/polit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά