Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Βγήκαν τα αποτελέσματα… Χωρίς αντισώματα αρκετοί ασθενείς των γιατρών με τα Fakepass -Οι ανακριτικές ομάδες Λάρνακας και Λεμεσού έλαβαν οδηγίες από Γενική Εισαγγελία για τα επόμενα βήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τις υποθέσεις γιατρών που φέρεται να έδιναν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε ασθενείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, οι επιστημονικές εξετάσεις από τα δείγματα που λήφθηκαν από ασθενείς των δύο γιατρών, κατέδειξαν πως 9 πρόσωπα δεν ανέπτυξαν αντισώματα παρά το γεγονός ότι είχαν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Σε δηλώσεις του στη Cyprus Times, o εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέουέχουν ληφθεί 26 δείγματα από ασθενείς για την υπόθεση στην Λάρνακα και άλλα δύο για παρόμοιας φύσης υπόθεση, που διερευνάτε από το ΤΑΕ Λεμεσού.

«Από τα δείγματα που έχουν σταλεί για εξετάσεις φαίνεται ότι 7 δείγματα, για την υπόθεση της Λάρνακας, και άλλα δύο, για την υπόθεση της Λεμεσού, είχαμε κάποιο αποτέλεσμα το οποίο αξιολογείται από τους ανακριτές», σημειώνει ο κ. Ανδρέου.

Τόσο η ανακριτική ομάδα της Λάρνακας όσο και της Λεμεσού έχουν ήδη έρθει σε επαφή με  την Γενική Εισαγγελία και έχουν λάβει οδηγίες για τα επόμενα βήματα, στη βάση των εν λόγω αποτελεσμάτων.

https://cyprustimes.com/koinon

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά