Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
….Τη »σιωπή» που μεσολάβησε στους καλοκαιρινούς μήνες, την αντικαθιστούν πλέον οι απειλητικές ιαχές. Και οι εκβιασμοί της φασιστικής νοοτροπίας, που διέπει την κυβέρνηση. Η οποία εκτελεί υπάκουα τις εντολές που έρχονται απ έξω. Από τους εμπνευστές της όλης τραγωδίας που ζούμε. Απ τα διεστραμμένα αυτά υποκείμενα που έβαλαν στόχο την ανθρωπότητα. Θέλοντας την απόλυτη εξουσία της. Στο Ισραήλ λοιπόν, από όπου και οι περισσότεροι αναλογικά θάνατοι, μετά τον εμβολιασμό του πληθυσμού, ο υπεύθυνος για την εμβολιαστική εκστρατεία της »Μάχης κατά του covid19» όπως αναφέρεται στον τίτλο του, ο καθηγητής, Salman Zarka το Σάββατο κάλεσε τον πληθυσμό να προετοιμάζεται και για την 4η δόση. Γιατί όπως δήλωσε, »Έτσι θα είναι η ζωή μας από δω και πέρα.. Όσοι έκαναν το πρώτο και πέρασαν στο δεύτερο και μετά στο τρίτο να ετοιμάζονται και για το 4ο και για όλα όσα θα ακολουθήσουν Είναι πια αναπόφευκτο» Είπε. Μιλάνε δηλαδή για εξάρτηση. Για χρήστες πλέον. Για ένα εμβόλιο- μανία. Και σίγουρα αυτή η παραδοχή μαρτυράει και την μεγάλη τους ήττα που την κρύβουν από τον κόσμο. Είπε ακόμα ο ισραηλινός υπεύθυνος του εμβολιαστικού προγράμματος »Ο ιός είναι εδώ. Και θα συνεχίσει να είναι εδώ. Γι αυτό οφείλουμε να ακολουθούμε το πρόγραμμα που αφορά τις δόσεις. Όσες κι αν προβλέπει αυτό. Γι αυτό σας λέω αυτή θα είναι η ζωή μας, από δω και πέρα.» Τελεσίγραφο δηλαδή.
Χωρίς όμως και να πει για πότε την προβλέπει αυτή την 4η δόση
Για πότε υπολογίζει την 5η κι όλες όσες θέλουν να κάνει ο κόσμος, που τους πίστεψε κι έκανε την πρώτη.. Ο καλοπροαίρετος κόσμος
Μέχρι προχθές 2.538.124 Ισραηλινοί είχαν δεχτεί την τρίτη δόση. Την ίδια στιγμή που το Υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωνε πως το πράσινο »διαβατήριο» λήγει 6 μήνες μετά την ένεση της δεύτερης ή της τρίτης δόσης. Υπονοώντας ότι έρχεται και η 4η δόση του αμφιλεγόμενου και αδόκιμου πειραματικού εμβολίου.
Δυστυχώς για τους ανθρώπους που δεν εννοούν να καταλάβουν το τι στο βάθος του συμβαίνει, το Ισραήλ επιμένει σε μια τελείως λάθος τακτική Ενώ βλέπει, πως η μέχρι τώρα γραμμή που έχει ακολουθηθεί τους έχει δώσει την μεγαλύτερη μόλυνση παγκοσμίως, με τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων, στους ήδη εμβολιασμένους. Ζούμε έναν εφιάλτη. Που τον τραβάνε και τον μεγεθύνουν κατά το δοκούν. Φυσικά για τους λόγους που τους εξυπηρετούν. Και που γι αυτούς και μόνο, δημιούργησαν στην ανθρωπότητα, όλη αυτή την κόλαση. Την οποία 18 μήνες τώρα ζούμε. Με μια γιγάντια κι απίστευτη καταστροφή. Και της ψυχής μας Μα και της οικονομίας μας. Η οποία με τα ρεμάλια που τη διαχειρίζονται έχει γκρεμοτσακιστεί. Τσακίζοντας κι όλους εμάς.
Που ακόμα τους ανεχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά