Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ηχηρό μήνυμα δίνει, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ Χαράλαμπο Χαριλάου, η καταμέτρηση θανάτων συμπολιτών μας που βρέθηκαν στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και απεβίωσαν από covid19, με τους περισσότερους να είναι ανεμβολίαστοι.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο κος Χαριλάου ανέφερε πως, για τον μήνα Αύγουστο μέχρι τις 27/08 καταγράφηκαν 78 θάνατοι συμπολιτών μας εκ των οποίων οι 15 ήταν άτομα κάτω των 60 ετών.

«Κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και μέχρι τις 26 Αυγούστου καταγράφηκαν 56 θάνατοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εκ των οποίων οι έξι, δηλαδή ποσοστό 10.7% ήταν εμβολιασμένοι. Από αυτούς οι 15 ήταν κάτω των 60 ετών χωρίς ιστορικό εμβολιασμού», είπε.

Ο κος Χαριλάου εξήγησε, πως «στις ΜΕΘ τον Ιούνιου καταγράφηκαν 10 θάνατοι από τους οποίους κανένας δεν ήταν εμβολιασμένος. Τον Ιούλιο καταγράφηκαν 16 θάνατοι συμπολιτών μας εκ των οποίων οι τρεις ήταν εμβολιασμένοι και τον Αύγουστο καταγράφηκαν 30 θάνατοι συμπολιτών μας εκ των οποίων επίσης οι τρεις ήταν εμβολιασμένοι».

«Τα στοιχεία μας δίνουν ηχηρό μήνυμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία που είτε νοσηλευτήκαν σε θαλάμους είτε σε ΜΕΘ και έχουν καταλήξει ήταν ανεμβολίαστοι» είπε τέλος.

https://www.sigmalive.com/news/dimosia-ig

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά