Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΟΥΔΑΣ
…Καίγεται και η Πάρνηθα. Η Αθήνα έχει παραδοθεί στις φλόγες. Αυτοί που σχεδίασαν τη συντέλεια και οργάνωσαν τον αφανισμό της χώρας μας, συνεχίζουν το έργο τους. Βοηθούμενοι από την κυβερνητική ανικανότητα. Η κι απ τη σκοπούμενη παθητικότητα
Τα πράγματα είναι τραγικά δύσκολα. Οι άνθρωποι στις περιοχές που φλέγονται, υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Για λόγους ασφαλείας. Αυτό συχνά γίνεται και με βία. Με αυστηρή
επιμονή.. Λίγο όμως μετά που φύγουν, εισχωρούν στα σπίτια τους, οι λαθρομετανάστες που κουβάλησε η κυβέρνηση. Για να… υποκαταστήσουν την… υπογεννητικότητα της χώρας. Όπως με θράσος δήλωσε και η πρόεδρος. Συνεχώς γίνονται καταγγελίες για πλιάτσικο. Η μία τραγωδία δηλαδή, πίσω από την άλλη. Πάει η χώρα. Από το ένα της άκρο, μέχρι το άλλο έχει παραδοθεί, στις φλόγες Κι αυτή τη φορά, δεν είναι εμφανώς ο.. βοσκός που έκαιγε ξερόκλαδα. Ούτε ο συγκολλητής με την ηλεκτροσυγκόλληση.
Όπως μας παραμυθιάζουν χρόνια Αυτή τη φορά είναι η Νέα Ταξή
Ναι είναι οι γνωστοί εγκληματίες που θέλουν την χώρα μας ένα απέραντο νεκροταφείο, ηθών, ιστορίας, πνευματος, παραδόσεων Είναι οι απατεώνες αυτοί που ζητάνε τον αφανισμό των Ελλήνων δια μέσου των εμβολίων. Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν. Η χώρα έχει παραδοθεί στους φίλους της κυβερνητικής νομενκλατούρας Γι’αυτό και στα επίμαχα σημεία δεν υπάρχουν τα από αέρος μέσα Ώς όφειλαν να υπάρχουν. Η κι αν υπάρχουν είναι ελάχιστα. Κόκκος άμμου στην τραγωδία αυτή. Δεν υπάρχουν επαρκή πυροσβεστικά μέσα. Ούτε επαρκές ανθρώπινο δυναμικό.
Δεν έχει καν ζητηθεί, επίσημη βοήθεια από το εξωτερικό. Τυχαίο;
Αν έχετε άλλη ερμηνεία εσείς από αυτή που δίνω να την ακούσω. Η Νέα Τάξη πλέον πήρε στα χέρια της τον έλεγχο. Όπως δείχνει η τόσο καλά οργανωμένη διασπορά. 119 διαφορετικές εστίες σε 119 διαφορετικά σημεία. Δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου.
Ας μην αδρανούμε άλλο. Το ποτήρι έχει πια ξεχειλίσει
Μια απέραντη κάπνα έχει τυλίξει όλη την Αθήνα. Όλη την Ελλάδα
Και σαν παρανάλωμα φλεγόμαστε Ο Θεός, αν εξακολουθεί να είναι πλαϊ μας, ας βάλει το χέρι Του..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά