Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
….Αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες δυο ημέρες. Αυτή η απίστευτη τραγωδία, δεν θα μπορούσε κανείς να τη ζήσει ούτε και από μια κινηματογραφική οθόνη. Γιατί κι ο πιο ευφάνταστος σκηνοθέτης δεν θα μπορούσε να συλλάβει σε αυτές τις διαστάσεις, μια τέτοια πύρινη κόλαση. Η οποία κατέφαγε, με ταχύτητα αστραπής, μια ολόκληρη χώρα. Παραδίδοντας της στις στάχτες. Χάθηκαν σπίτια περιουσίες, όνειρα.. Κυρίως χάθηκε το μεγαλύτερο μέρος των δασών μας. Του οξυγόνου μας. Της ασφάλειάς μας. Η χώρα πλέον παραδίδεται σε πλημμυρικές καταστροφές. Παραδίδεται σε όλεθρο. Που τον προκάλεσαν οι γνωστοί καλοπληρωμένοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Χωρίς ακόμα την »ευαισθησία» μιας παραίτησης. Η καταστροφή χωρίς καμιά αμφιβολία τεράστια.. Με σημαντικές παράπλευρες απώλειες. Τις οποίες δεν μπορούμε να τις προσπεράσουμε γιατί είμαστε άνθρωποι. Χάθηκαν τόσα ζώα. Τόσα άμοιρα πλάσματα που έτρεχαν μέσα στις φλόγες αναζητώντας σωτηρία. Πουλιά και μάλιστα σπάνια είδη αποδημητικών που αυτή την εποχή βρίσκονται στη χώρα μας. Σκυλάκια γατάκια, αλεπούδες, λαγούς κουνάβια άγριο-κάτσικα.. Ακόμα και ζαρκάδια που είχαν οι Δίρφυς και το Τελέθριο της Εύβοιας Γέμισαν οι στάχτες εκεί, στα αποκαϊδια της τραγωδίας, πτώματα ζώων. Στην Βαρυπόμπη άλογα τσουρουφλισμένα έτρεχαν να σωθούν φοβισμένα με μια ταχύτητα απεγνωσμένη. Το τί έζησαν οι πυροσβέστες με τέτοιες εικόνες απελπισίας, μόνο εκείνοι μπορούν να περιγράψουν… Δείτε στην κάτω φωτογραφία, με πόση στοργή ο πυροσβέστης προσπαθεί να σώσει από την ασφυξία ένα σκυλάκι. Ένας από τους πυροσβέστες, που η κυβέρνηση εκβίασε με το εμβόλιο. Ζητώντας του τον αναγκαστικό εμβολιασμό, η την παραίτηση. Δηλαδή ή ρισκάρεις με το εμβόλιο, ή πεθαίνεις από πείνα. Κι όμως χθες αυτοί οι άνθρωποι με αυτοθυσία έδειξαν την ανωτερότητα τους. Και το μεγαλείο που τους διακρίνει. Παρά τους εκβιασμούς και την φθήνια ήθους των κυβερνώντων. που τόση ωμότητα, δείχνουν σε όλο τον λαό. Αληθινά ανεξήγητη, η τόσο πρόστυχη συμπεριφορά Στον λαό που σας εμπιστεύθηκε Γιατί; Σ’αυτό μας το »γιατί» απαντήστε επιτέλους
Τέτοια εκβιαστική κυβέρνηση, ούτε και ο Αδόλφος Χίτλερ είχε καταφέρει να σχηματίσει. Έχετε και εδώ πρωτιά. Εύγε σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά