Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ …ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ;;

Οταν βλέπουμε πχ σε δίκυκλο να καπνίζουν …που θα πετάξουν οι θεριακλήδες το τσιγάρο ;; 

Ατομα  που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το πρόβλημα που θα δημιουργήσουν πρέπει να αντιμετωπίζονται  απο την πολιτεία,  με τρόπο και νόμους που να  τους πονα !!

Ευθύνη έχουμε και εμείς οταν βλέπουμε και δεν μιλάμε …

 

Φωτογραφία gocar.gr

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Υπηρεσία μας καλείται σχεδόν σε καθημερινή βάση να αντιμετωπίσει πυρκαγιές, οι οποίες εκδηλώνονται από αμέλεια, σε σημεία τα οποία σε συνδυασμό με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Π/Ε Σάμου, προσαυξάνουν σημαντικά την επικινδυνότητα ταχείας επέκτασης, με ταυτόχρονη πρόκληση σημαντικών καταστροφών στο φυσικό περιβάλλον και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 03-08-2021 και περί Ω:/12:15, η Υπηρεσία μας αφού δέχθηκε επώνυμη καταγγελία σχετικά με την απόρριψη αντικειμένου (τσιγάρου) από διερχόμενο όχημα, το οποίο κινούταν επί της Επαρχιακής Οδού Αγίου Κωνσταντίνου – Καρλοβάσου (περιοχή Λιβαδάκι), προέβη στην αναζήτηση των στοιχείων του ιδιοκτήτη του εν λόγω οχήματος.

Σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε η επιβαίνουσα αυτού, η οποία διέπραξε την ανωτέρω ενέργεια και της επιβλήθηκε διοικητική παράβαση συνολικού ύψους 600,00€, κατά παράβαση των γενικών διατάξεων του άρθρου 2 της υπ’αριθ. 09/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Ύστερα από τα ανωτέρω, απευθύνεται έκκληση στους κατοίκους της Π/Ε Σάμου, ώστε να επιδείξουν την μέγιστη προσοχή για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα. Υπενθυμίζεται ότι η Υπηρεσία μας, σε διαφορετική περίπτωση, υποχρεούται στην επιβολή των προβλεπόμενων ποινικών και διοικητικών κυρώσεων.

Ο Διοικητής

Γεώργιος Π. Μιαούλης

Αντιπύραρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά