Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Σαν μπάμπουρες φτερουγίζουν γύρω μας, τα πολιτικά σκάνδαλα
Με τις offshore της κυρίας Μαρέβας. Μα και με τα ζαβά κι ύποπτα πόθεν έσχες του..κυρίου. Με τις μίζες των υπουργών του. Με όλη αυτή τη μπόχα που εκπέμπει, η θλιβερή αυτή παρέα, που ασκεί εξουσία. Και με δόλιο τρόπο υπονομεύει, την ελευθερία του λαού Υποβάλλοντας τον σε μια απίστευτη τραγωδία.. Που του την προκαλούν οι απελπιστικά ανεπαρκείς αυτοί τύποι. Που σαν γύπες σαρκοβόροι κατά-τρώνε τις σάρκες της χώρας μας. Με μόνο τους στόχο τον αφανισμό του λαού, με το περίφημο μπόλι του θανάτου. Βουνό τα σκάνδαλα. Και πως να τα γλυκάνουν, που έρχονται και οι εκλογές; Έτσι λοιπόν βάλανε τα άθλια κανάλια της βρωμιάς..Που ξεπλένουν, με των καιρών τις συγκυρίες, το κάθε τι. Να πάρουν αυτά θέση. Και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, από το τρέχον θέμα που είχε βγει. Να στρέψουν αλλού την προσοχή, από τις στοίβες της πολιτικής χωματερής. Να μπούνε σε θέματα γαργαλιστικά, Με πιπεράτες προεκτάσεις. Που εισχωρούν »γλυκά» στο οπτικό πεδίο του θεατή. Και δεν τον αφήνουν να δει τα δισεκατομμύρια που χάνονται, στις τσέπες των διαφόρων. Αυτών που μας έκατσαν στον σβέρκο και μας πάνε καροτσάκι.
Με την αγωνία τους, μην και τα τινάξουμε από covid… Μα να αποδημήσουμε όπως προστάζει το σχέδιο, μόνο από τα εμβόλια, για να πάρουν και τα εύσημα, από τους ξένους εντολείς τους. …Έτσι λοιπόν άνοιξαν τα κλουβιά με τους λέοντες, στην Ρωμαϊκή Αρένα, για να απολαύσει ο λαός, το ξέσκισμα άλλων. Και όχι το δικό τους. Μπήκε λοιπόν, σε πρώτο πλάνο, το σόου με την μεταγωγή του Πέτρου Φιλιππίδη, στη φυλακή της Τρίπολης. Όλη η παράσταση με λεπτομέρειες Με αναλυτικό πρόγραμμα από τις »ταξιθέτριες» της τάχα ενημέρωσης. Τι σκέπτεται, Που αυλίζεται, Που τρώει Που κατουράει.. Έτσι η αδηφάγος περιέργεια καλύφθηκε με το »αίμα» του Φιλιππίδη. Κι όχι από τους δόλιους και φαιδρούς, που λεηλατούν τους πόρους του λαού.Κι αφανίζουν την εθνική του οικονομά Κάνοντας τον ακόμα φτωχότερο.
…Φυσικά και δεν παίρνω θέση υπέρ του Φιλιππίδη. Μην πάει εκεί ο νους κανενός. Απλά σχολιάζω τον άθλιο τρόπο λειτουργίας των Μέσων Παραπληροφόρησης. Ο Φιλιππίδης για μένα μέτριος ηθοποιός, με μέτριο ήθος όπως αποφάνθηκε και η δικαιοσύνη. Και πληρώνει αυτό που έπρεπε να πληρώσει. Ο ανόητος που άφησε το καλάμι του, να εισχωρήσει στα οπίσθια του. Ο ανόητος που νόμιζε πως ανέβηκε στον θρόνο της αιώνιας δημοτικότητας. Αντί να δόξαζε τον Θεό, για το »τζόκερ» φήμης, που του χάρισε, ήθελε να δοξάσει, τον τάχα ανδρισμό του. Καλά είναι εκεί. Περαστικά του.
Και η κατακλείδα του σχολίου μου;
Απλά δείτε…Και τα Μέσα είναι αλλού.. Και δεν υπηρετούν τον λαό, που τους έδωσε τις συχνότητες για να εκπέμπουν.. Μα και η δικαιοσύνη. Δείτε ταχύτητα. Μόλις έσκασε το περίφημο Πόθεν Έσχες του κυρίου, βγήκε και η απόφαση για τον ηθοποιό. Και πήραν φωτιά οι κάμερες.. Τυχαίο; Δεν νομίζω..
Που είσαι Γκέμπελς Να ξανά-καθίσεις στα θρανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά