Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..»ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»??? ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ; ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
….Μια απλή σύγκριση στις φωτογραφίες και θα σας δώσει την εικόνα της δημοκρατίας, που χθες εόρτασαν. Με το γνωστό τους κιτς Και την επίδειξη πλουτισμού, της κάθε μιας μαντάμ. Που από τα πολλά τραβήγματα και τα μπότοξ, η μάπα τους έμοιαζε να κάηκε στο σιδέρωμα. Δεν είναι όμως αυτές, ούτε αυτοί, το θέμα μου. Επαναλαμβάνω, αυτό που με τρελαίνει, είναι το θράσος τους να μιλάνε για δημοκρατία. Τα ρεμάλια αυτά που μας δουλεύουν
Δείτε λοιπόν την πάνω φωτογραφία. Όπου ως πρόεδρος της… »δημοκρατίας» ΤΟΥΣ, δεσπόζει η κυρία αυτή που κάθεται στο κέντρο. Και δείτε τις τρεις πιο κάτω »εορτές» της άμοιρης πάντα, δημοκρατίας. Που σαν φτηνή πόρνη την ξεσκίζει ανελέητα ο κάθε αχρείος πολιτικός.. Δείτε τις φωτογραφίες… Από τις προηγούμενες 3 χρονιές με πρόεδρο τον κ. Παυλόπουλο. Διακρίνονται καθαρά πίσω τους, οι σημαίες του έθνους μας, με το εθνόσημο μας. Οι σημαίες αυτές που για να υπάρχουν θυσιάστηκαν οι παππούδες μας. Γράφοντας το ηρωικό έπος του έθνους μας. Δείτε και την πάνω σημαία. Στον ίδιο χώρο, από την ίδια εορτή, της φετινής όμως χρονιάς. Βλέπετε καμιά σημαία του έθνους μας, πουθενά;. Σαν μαγική εικόνα, φέτος εξαφανίστηκαν οι σημαίες του έθνους μας. Τις εξαφάνισαν οι προδότες που νέμονται την εξουσία Το βλέπετε… Πνίγουν την ιστορία μας. Και τους αφήνουμε; Η Ελληνική Σημαία, υπήρξε σε όλες τις προηγούμενες »εορτές» τους 46 ολόκληρα χρόνια. Με όλους τους προηγούμενους προέδρους. Για πρώτη χρονιά φέτος, δεν υπήρξε πουθενά η Ελληνική Σημαία. Όπως δεν υπήρξε και η επίσημη Σημαία της προεδρίας με τον Θυρεό και τον σταυρό. Καταργούν όπως βλέπετε, και την σημαία (το έθνος μας δηλαδή) καταργούν και τον σταυρό. (Την πίστη των Ελλήνων) Ανθέλληνες λεηλατούν τη χώρα. Το βλέπετε. Και μας κάνουν και τσαμπουκά κι από πάνω, με τα εμβόλια και τις παπάρες τους. Μας το παίζουν και άγριοι. Και εκβιαστές Απολαμβάνουν τον μύθο της εξουσίας τους.. Για να νοιώθουμε, κλασικά και κερατάδες και δαρμένοι. Που θα πάει αυτό συν-Έλληνες μου;; Θα τους αφήσουμε για πολύ ακόμα να λεηλατούν τον τόπο; Και να τον ξεπουλάνε; με αυτόν τον τρόπο; Να γιατί λέω να τη χαίρονται τη »δημοκρατία» τους που γιόρτασαν χθες μες τον βαθύ τους φασισμό..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά