Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
….Καμαρώστε τους δούλους του συστήματος. Τη δουλοπρέπεια σε όλη της τη διάσταση. Ο »ηγέτης» της Ελληνορθόδοξης πίστης, όρθιος και με υποταγή σκυμμένος, μπροστά στον υπουργό που κάθεται άνετα, με τα χέρια στα σκέλια του. Πλάι κι ο Τσιόδρας ο παρατρεχάμενος του θλιβερού συστήματος. Με τα χεράκια του σταυρωμένα, δείχνοντας…»σεβασμό» στον υποταγμένο και άθλια πουλημένο. »δέσποτα». Αυτόν, τον ξεμωραμένο, που με δουλοπρέπεια σκυμμένος, όχι στον Κύριο, που υποτίθεται πως εκπροσωπεί. Μα στα πολιτικά ρεμάλια που τον έχουν εξαγοράσει. Με την κεφαλή σκυμμένη ακούει τις εντολές που θα εκτελέσει.
Είναι αυτός που με τόσο νόημα, ο Κύριος μας, τον αποκάλεσε διάολο.<< Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι, υποκριταί. Πατέραν σας έχετε τον διάβολον και τα έργα αυτού ποιείτε… Υποκριταί, όφεις. Γεννήματα εχιδνών.>> Αυτοί λοιπόν οι όφεις, έδωσαν εντολή στους ιερείς, ώστε στην λειτουργία της Κυριακής, να πούνε.. »Ναι στο εμβόλιο Ακούτε την επιστήμη»… Με εντολή να διαβαστεί στη Θεία Λειτουργία, εγκύκλιος, που θα λέει ότι το εμβόλιο δεν έρχεται σε αντίθεση με την διδασκαλία της εκκλησίας. Στην αισχρή αυτή εγκύκλιο, ανάμεσα στα φρικαλέα ψεύδη, αναφέρεται και το ότι »Ο δημιουργός για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων, από τις ασθένειες μας χάρισε τα φάρμακα και την επιστήμη..» Οπότε να την.. ακούμε. Ποια »επιστήμη» να ακούμε; Της Παγώνη, του Τσιόδρα, του Βασιλακόπουλου; Αυτών των υπόπτων που παίζουν με τη ζωή μας; Ποια επιστήμη να ακούμε, ρε σκατόψυχε πάπαρδε του κερατά.. Που προσπαθείτε να σύρετε στον όλεθρο, αυτούς που σας εμπιστεύονται ακόμα.. Κάνουν τα πάντα οι δολοφόνοι, για να προωθήσουν το εμβόλιο του θανάτου. Τα εμβόλια που έχουν δημιουργήσει άρρωστοι εγκέφαλοι, από νεκρά έμβρυα, με νάνο-τεχνολογία κι όχι μόνο.. Μοχθούν με κάθε τρόπο να εγκλωβίσουν τον κόσμο, μέσα σε αυτόν τον εξοντωτικό τους Μαραθώνιο. Με πρώτη προσκυνημένη στα θλιβερά τους έργα, την ηγεσία της Ελλαδικής εκκλησίας Που αυτή θα έπρεπε πρώτη να τους ξεμπροστιάσει και να προστατέψει το ποίμνιο της. Τους ξέρετε λοιπόν. Κλείστε τα αυτιά σας στα κηρύγματα τους Και σταθείτε πλάι στον Κύριο μας. Και στον ορθό λόγο του ευαγγελίου Αφήστε πίσω τον σατανά που με δόλιο τρόπο, προσπαθούν να εμφυτεύσουν Η εκκλησία δεν είναι πια, αυτή που νομίζαμε πως ξέρουμε. Συνωμοτεί με τα ύποπτα κυβερνητικά υποκείμενα. Προσοχή λοιπόν. Μακρυά από τα καρκινώματα αυτά. Που ξεπουλάνε και αυτοί, για το χρήμα, τον Κύριο μας, τις αρχές και τον όρκο που έδωσαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά