Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Το ότι η κυβέρνηση, έχει σχηματισθεί, από κόμμα γραφικών, το δείχνει και ο αρχηγός της. Που κάνει την μια γκάφα πίσω από την άλλη Είμαι ευγενής. Την αποκάλεσα »γκάφα», όχι μαλακία.. Μας έχει στείλει πια, με τις ανορθόδοξες αποφάσεις του. Που… όλως συμπτωματικά καμία δεν συμπίπτει, με τις επιταγές του συντάγματος. Είναι μια νέα άποψη κι αυτή, περί »δημοκρατίας» Αχ.. Ταλαίπωρη λέξη αυτή, Πόσο εύκολα την »ξαπλώνει» στο δικό του »κρεββάτι» ο κάθε πολιτικός. Με σημαία του λοιπόν, την ίδια αυτή λέξη, τη »δημοκρατία» δηλαδή, διεκδίκησε την ψήφο του κι αυτό το…αποπαίδι του »Σκάι» Ο γραφικός αυτός τυπάκος, που ως καλό γρανάζι του συστήματος, βγήκε σε εκπομπή και κήρυξε τον πόλεμο κατά των ανεμβολίαστων. »-Θα κάνουμε επίθεση εναντίον τους» είπε το ανθρωπάκι αυτό. Κηρύσσοντας προφανώς την έναρξη του εμφυλίου. Αυτός ο τύπος. Σημειώστε το όνομα του να μην τον ξεχάσετε. Μπάμπης Παπαδημητρίου. Εις εκ των »πατέρων»του λαού..Που τόσο αδίσταχτα προχωρεί στη διάσπαση των »παιδιών» του.. »Γονείς» κι αυτοί να σου πετύχουν.
Που σπέρνουν τη διχόνοια ανάμεσα στα »παιδιά» τους.. Είπε λοιπόν το υπόλοιπο αυτό του ανδρός, »Θα κάνουμε επίθεση σε όσους πιστεύουν αντιεπιστημονικά πράγματα.» (»Πράγματα» Τέλεια Ελληνικά).. Θέτοντας έτσι στο στόχαστρο, όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και να θέσουν οικειοθελώς, τους εαυτούς τους ως πειραματόζωα. Προκαλούν έκπληξη οι πρωτοφανείς εμφύλιο-πολεμικές δηλώσεις του κυρίου αυτού, που οι »δημοκρατικές» του αρχές αφήνουν απ’ έξω το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στο να διαχειρίζεται ο ίδιος το δικό του σώμα. Απύθμενο πραγματικά το θράσος του. Και παγερό.. Να γράψω στον αρχηγό του, να τον μαζέψει; Μα πρώτα θα πρέπει να μαζευτεί από τις μαλ… του, ο ίδιος ο αρχηγός. Και μετά να μαζέψει τα αμάζευτα τους.. Όμως, αξίζει να τον θυμάστε τον »κύριο» αυτόν.. Νοέμβρη -Δεκέμβρη το.. μεγάλο αγόρι, θα προκηρύξει εκλογές. Να έχετε υπόψιν σας και σε αυτόν τον Μπάμπη, να του δώσετε τους ψήφους σας γενναιόδωρα. Μην τους λυπηθείτε. Να τους δώσετε ανά πεντάδες.. Όχι έναν έναν…
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γυαλιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά