Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ο 35χρονος Τζίμι Χούγκο είχε βγει να κυνηγήσει αγριογούρουνα στα περίχωρα της Χονιάρα, πρωτεύουσας των Νησιών του Σολομώντα, όταν είδε μπροστά του έναν τεράστιο βάτραχο να ξεπροβάλλει από τους θάμνους.
Στο εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί, ο τεράστιος βάτραχος κάθεται στα γόνατα του 35χρονου άντρα και μοιάζει σε μέγεθος με μωρό ανθρώπου.
Σε μια φωτογραφία που ο Τζίμι ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, ένα παιδάκι κρατάει τον τεράστιο βάτραχο στα χέρια, με το τεράστιο μέγεθος του αμφίβιου να αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο.
Σύμφωνα με τον Τζίμι, ο βάτραχος είναι ο μεγαλύτερος που έχει δει ποτέ του. «Ήταν το ίδιο μέγεθος με ένα ανθρώπινο μωρό» είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος άντρας.
«Τους αποκαλούμε κοτόπουλα των θάμνων γιατί κάποιοι χωρικοί τους προτιμούν πιο πολύ από το κοτόπουλο. Αλλά είναι δύσκολο να τους πιάσεις» εξηγεί ο Τζίμι.
«Δυο σκυλιά τον είχαν πιάσει κι έπαιζαν μαζί του σε έναν θάμνο κι έτσι κατάφερα να τον φωτογραφίσω» συνεχίζει ο 35χρονος.
Δυστυχώς, ο τεράστιος βάτραχος δεν είχε καθόλου καλό τέλος. Σύμφωνα με τον άντρα, παρά το γεγονός ότι τα μάτια του ήταν ανοιχτά στο βίντεο, το αμφίβιο ήταν ήδη ψόφιο όταν το βρήκε κι έτσι οι χωρικοί αποφάσισαν να το φάνε.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
Ο τεράστιος βάτραχος είχε μέγεθος όσο ένα ανθρώπινο μωρό και βάρος πάνω από 1 κιλό - Sputnik Ελλάδα, 1920, 08.05.2021
Ο τεράστιος βάτραχος είχε μέγεθος όσο ένα ανθρώπινο μωρό και βάρος πάνω από 1 κιλό
Τους αποκαλούμε κοτόπουλα των θάμνων γιατί κάποιοι χωρικοί τους προτιμούν πιο πολύ από το κοτόπουλο. Αλλά είναι δύσκολο να τους πιάσεις εξηγεί ο Τζίμι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 08.05.2021
«Τους αποκαλούμε κοτόπουλα των θάμνων γιατί κάποιοι χωρικοί τους προτιμούν πιο πολύ από το κοτόπουλο. Αλλά είναι δύσκολο να τους πιάσεις» εξηγεί ο Τζίμι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.