Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Δείτε κατάντια καλοκαιριάτικα. Δείτε με 40c θερμοκρασία, πως ταλαιπώρησαν τον κόσμο, το Σαββατοκύριακο αυτό. Για το ίδιο παραμύθι, που ενάμιση χρόνο τώρα μας ταλαιπωρούν. Και που ο λαός τους το φώναξε πια καθαρά, πως δεν μασάει. Πως όσους μπόρεσαν να παραπλανήσουν, αυτοί πια είναι. Και για τον λαό αυτό, να μην ελπίζουν άλλο σε μαζική του εξόντωση. Δείτε πόσο σαδισμό έχει το παραμύθι τους. Δύο ώρες σε μια ατέλειωτη ουρά, με τον ήλιο από πάνω, να υπομένουν οι ταξιδιώτες, για να φύγουν Να πάνε να πάρουν μια ανάσα από την μπόχα αυτή που σκόρπισαν στην ατμόσφαιρα, οι παρανοϊκοί δικτάτορες… Αυτοί που ζήλεψαν τη δόξα και τα έργα, του Ζαν Μποκάσα της Κεντρικής Αφρικής.. Του Εμανουέλ Μάρκος στις Φιλιππίνες. Του Αμίν Νταντά στην Ουγκάντα. Και όλων των ομοίων τους, τρελών δικτατόρων. Βασάνισαν σαδιστικά τους ταξιδιώτες, με τον τάχα έλεγχο του τυχόν εμβολιασμού τους. Ή των εγγράφων που αποδείκνυαν το αρνητικό test, που ανά χείρας κρατούσαν, οι απηυδισμένοι ταξιδιώτες. Μπορούσαν να μετριάσουν την ταλαιπωρία. Μπορούσαν Έλληνες και ξένους, να μην τους θέσουν σε τέτοια ορθοστασία, σε τέτοια δοκιμασία, καλοκαιριάτικα Βάζοντας λίγους ακόμα λιμενικούς στον έλεγχο. (Στον ανούσιο και αναίτιο αυτόν έλεγχο) Όμως στον Πειραιά όπου η πάνω φωτογραφία, σε 600-700 ταξιδιώτες, δύο μόνο λιμενικοί έκαναν τον έλεγχο. Και στο λιμάνι της Ραφήνας, από όπου η κάτω φωτογραφία, σε 400 τουλάχιστο επιβάτες, τον έλεγχο τον έκανε μια μόνο λιμενικός. Δεν είναι κτήνη και σαδιστές, αυτοί, που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις; Και με τα έργα τους, διεκδικούν τον τίτλο που τους προσάπτουμε; Ως της χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε, στην ιστορία του έθνους μας; Με το πρόσχημα της γρίπης (υπηρετώντας τους συγκεκριμένους τους σκοπούς), κλείνουν τα χρυσοφόρα μας νησιά. Αυτά που κάνοντας στο τέλος ταμείο, θα μας είχαν αφήσει κάποια καλά έσοδα στην κατακρεουργημένη εθνική μας οικονομία. Με το δίκιο τους, οι Μυκονιάτες να διαμαρτύρονται.. Και οι υπόλοιποι νησιώτες. Με την τάχα έξαρση των κρουσμάτων που βλέπει στον ύπνο της η κυβέρνηση. Άρα για να βγάλουμε το συμπέρασμα. Η υποτιθέμενη πανδημία χρησιμοποιείται και για την κάθετη καταστροφή της οικονομίας μας. Διότι ως άφραγκος, είσαι και σκυμμένος.. Αποκαμωμένος Άρα και ευάλωτος.
Οπότε υποκύπτεις ευκολότερα στα θελήματά τους. Στη δολοφονική εκστρατεία. Στα απίστευτα αυτά σχέδια που λειτουργούν υπονομευτικά για τη ζωήτων παιδιών μας και τη δική μας. Για την αξιοπρέπεια και την ανθρώπινη υπόσταση.
…Γι’αυτό φίλες και φίλοι. Συσπείρωση και αμυνα. Αδελφωμένοι όλοι μας. Εγώ που ούτε και μάσκα δεν φοράω.. Όχι να τους κάνω τη χάρη, να κάνω και τεστ, δεν το κούνησα από την Αθήνα. Στο εξοχικό μου ήθελα να πάω Μα είπα. Σιγά μην πέσω στην παγίδα των μουρλών αυτών. Δεν πειράζει Το σπίτι δεν φεύγαι από κει.
Για τις φωτογραφίες της Ραφήνας, Ευχαριστώ πολύ την κ. Αναστασία Κουκουμάνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά