Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Πραγματοποιήθηκε   στην πλατεία Ηρώων στην παραλια της Κουλουρης οπως και σε ολόκληρη την  Ελλάδα συγκέντρωση  διαμαρτυρίας και ενημέρωσης πολιτών που εχουν αντίθετη άποψη με τον εμβολιασμό.

Ο αριθμός των πολιτων  που βρέθηκε στην πλατεία Ηρώων , αν αναλογιστούμε και την ζεστή νομίζω δεν ηταν μικρος ….

Σε συζήτηση με τους πολίτες , ακουσα  προβλήματα και προβληματισμούς

Χαρακτηριστικά να αναφερθώ ..στον φόβο που μου  ανάφεραν στο να εμβολιάσουνε  τα   παιδια τους   , τα εργασιακά προβλήματα που εχουν  ή  θα εχουν μια και δεν θελουν να εμβολιαστούν , οπως  χαρακτηριστικά μια δημόσιος υπάλληλος και μια ιδιωτική που απειλούνται με απόλυση …   αλλα και την  αγανάκτηση για τον τροπο που η κυβέρνηση επιβάλει  να εμβολιαστούν   διαγράφοντας  τους δημοκρατικούς κανόνες και το Σύνταγμα μας …οπως μου ανέφεραν ..

Κεντρικος ομιλητής  ηταν ο κ Παναγιώτης Αποστολοπουλος  απο τα ιδρυτικά μελη της ομάδας και απ οτι έμαθα με την    επαγγελματικη ιδιότητα  του  ιδιωτικού υπαλλήλου ..

Οπως αναφέρθηκε στην ομιλία για καθε πρόβλημα θα ειναι εκει να τους συμβουλεύσουν  και οτι θα το παλέψουν μεχρι τέλους

Εδω να αναφερθώ οτι μεσα στα περίπου 150 ατομα μπορεί να ήμουν και ο μοναδικος που  φορούσε μάσκα και αυτο προξένησε περιέργεια στους φίλους εκει ..και δεν ηταν λιγοι αυτοι που με ρώτησαν γιατι την φοράω ;;;;;

Τους εξήγησα οτι είμαι εκει μόνο και μόνο  προκείμενου να καλύψω την εκδήλωση  για την  εφημερίδα μας και να ακουστεί και η δικη τους θεση … 

Το δικαίωμα του καθένα μας στην  επιλογή  ειναι   δημοκρατικό δικαίωμα  του ,  ….και οτι  ο καθένας απο εμάς  εχει την  ευθύνη της επιλογής του …..και φυσικά ολοι  συμφωνήσαν ….

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.