Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…ΤΟ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ… ΑΓΝΩΣΤΟ »ΣΚΕΥΑΣΜΑ»
…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Αυτό το σύνδρομο βίας που τους έχει πιάσει, Η αρρωστημένη εμμονή, στο να μας σύρουν όλους με το ζόρι, να μας τρυπήσουν, εμένα έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Το κάθε κυβερνητικό σκουπίδι, όπου σε συναντήσει, σε ρωτάει αν έκανες το εμβόλιο Τι σε νοιάζει ρε άχρηστε τι έκανα εγώ; Που θέλεις να με στείλεις αδιάβαστο, για να τσεπώσεις τη μίζα σου από τη Σιωνιστική Νέα Τάξη. Και από τις φαρμακοβιομηχανίες. Αη στο διάολο τομάρια Που κάνατε την Ελλάδα Άουσβιτς.. Φασισταράδες. Που θέλετε να μας εξοντώσετε.
…Εγώ πέρα από τη δουλειά που κάνω, εδώ και σαράντα χρόνια, είμαι απόφοιτος και της οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Με τα εμβόλια δεν έχω κανένα θέμα. Ποια όμως; Αυτά που μου έκανε η μάνα μου μικρο. Που ήταν στο ράφι του φαρμακοποιού. Και είχαν σημείωμα με ενδείξεις και αντενδείξεις. Που τα συνόδευε αναλυτικό χαρτί. Αυτά τα σκατά που θέλετε να μας χώσετε τι τα συνοδεύει; Οι αστυνομικές δυνάμεις που τα φυλάνε, μην κλέψει κανείς ένα και πάει και το αναλύσει; Αυτό το θανατηφόρο υγρό, που ο κορυφαίος Έλληνας επιστήμονας, ο Κλεάνθης Γρίβας το ονομάζει σκεύασμα Φρανκεστάϊν, αυτό θέλετε να βάλω στον οργανισμό μου Τα εμβολιαστικά κέντρα, εντέχνως, τα κάνατε όλα να είναι κρατικά. Γιατί; Εγώ το σάπιο αυτό κράτος έτσι όπως εσείς το καταντήσατε, δεν το εμπιστεύομαι. Δώστε μου ένα φιαλίδιο, να πάω να το αναλύσω για να μάθω εγώ μα και όλοι οι αμφισβητούντες τι διάολο σκεύασμα είναι. Φοβάστε να διαρρεύσει Και το φυλάσσετε με αστυνομικές δυνάμεις. Γιατί τι κρύβετε; Γιατί δεν το δίνετε στα φαρμακεία να βγει στην ελεύθερη αγορά; Γιατί τρέμετε μην αναλυθεί και μάθει ο κόσμος τι του επιβάλετε να πάρει. Τι είναι πια αυτό το υγρό, που το φυλάσσετε με ειδικούς φρουρούς; Που απασχολείτε χιλιάδες αστυνομικούς να φυλάνε το δολοφονικό ματζούνι σας. Αν έχετε περιεχόμενο στο παντελόνι σας, δώστε μου ένα φιαλίδιο να πάω να το αναλύσω. Να δω τι περιέχει. Κι αν είναι πραγματικά για τον covid και για τον σκοπό που λέτε πως υπηρετεί, εγώ θα κάνω δέκα εμβόλια όχι ένα.. Να λοιπόν γιατί σας αποκαλώ δολοφόνους Επιβάλετε στον κόσμο να πάει να κάνει ένα »εμβόλιο» που δεν το γνωρίζει Ένα τόσο ύποπτο σκεύασμα. που δεν είναι στο ράφι του φαρμακοποιού όπως όλα τα άλλα αθώα φάρμακα. Μα το φυλάνε ειδικοί φρουροί σε ειδικά φτιαγμένους κι άριστα φυλασσόμενους χώρους…Βασίζεστε στην αφέλεια αυτών που θα προστρέξουν Πόσοι θα είναι αυτοί; Όσο χρήμα και να σκορπίσετε σε τηλεοπτικά σποτάκια. Όσο πόνο κι αν μοιράσουν, τα δημοσιογραφάκια σας, τα πληρωμένα, με νεκρούς και διασωληνωμένους, με στόχο να τρομάξουν τους αφελείς που σας εμπιστεύονται, κάποια στιγμή θα τελειώσουν κι αυτοί. Εμείς όμως που σας καταλάβαμε σκουλίκια είμαστε συντριπτικά οι περισσότεροι.
Και δεν θα σας δώσουμε την χαρά να μας στείλετε εκεί που στείλατε τους άλλους μέσα σε μια σακούλα ναύλον και πήρατε το εύγε με τόνο, από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Κι από το κίνημα σατανιστών
Τέλος το δικό μου φιαλίδιο με το εμβόλιο που δεν θα κάνω, να το βάλετε εκεί που ξέρετε. Θα σας κάνει καλό και στις αιμορροϊδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.