Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
….Άλλο ένα θύμα, των »ευεργετικών» εμβολίων..Ο Νάσος Κάτρης ήταν μόλις 40 ετών. Και μία ημέρα πριν την κατάληξή του, είχε κάνει το θανατηφόρο του εμβόλιο. Αυτό το εξοντωτικό εμβόλιο που φαγώθηκαν τα κυβερνητικά συμφέροντα, να το προωθούν.
Ο Νάσος, ήταν απόλυτα υγιής. Δεν έπασχε από τίποτα. Ήταν ένας δυναμικός άνθρωπος με συνεχή σωματική άσκηση. Κατάγονταν από την Εύβοια. Όπου τον είχα γνωρίσει πριν λίγα χρόνια. Είχε ήδη μια καλή καριέρα ως σχεδιαστής-στιλίστας. Και με αυτή του την ιδιότητα τον συνέστησα στους τηλεθεατές, μιας εκπομπής που έκανα τότε. Ήταν ένας αγωνιστής της ζωής. Στα δύσκολα της δουλειάς του δεν δίσταζε να πάρει δίσκο και να σερβίρει πελάτες καφετέριας που κατά καιρούς εργάζονταν. Στην αγαπημένη του Χαλκίδα. Όπου ο κόσμος της έμεινε άφωνος με την απώλεια του Νάσου. Του αγαπημένου παιδιού όλων.. Ένας πολύ άξιος και εργατικός άνθρωπος. Ευγενής, δοτικός και απέραντα ρομαντικός. Έσβησε μόνος του στο σπίτι του στο Λαγονήσι, μετά που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca…Δευτέρα έκανε το εμβόλιο την Τρίτη έσβησε. Αυτό το παλικάρι. Τον καλούσαν στο τηλέφωνο φίλοι του. Μα δεν απαντούσε. Ώσπου πια μια φίλη του πήγε να τον βρει στο Λαγονήσι Οπότε και βρέθηκε η σωρός του. Άλλος ένας θάνατος που καμία τηλεόραση από αυτές που λένε αρλούμπες, για τους τάχα νεκρούς του Covid και τους δήθεν διασωληνωμένους, δεν βρήκε μια λέξη να πει για την απώλεια του σαραντάχρονου ανθρώπου. Που τόσο άδικα έφυγε μετά τον εμβολιασμό του. Βουβαμάρα τους έπιασε όλους αυτούς, που με τόσα ψεύτικα στοιχεία, και με τόση παραπλάνηση οδηγούν στους εμβολιασμούς. Και κάποιους από αυτούς και στον θάνατο.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.