Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ποιός είμαι;

Έχουμε βάλει πολλές φορές στόχο μέσα στα μαθήματα να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα..και σε άλλα πολλά… Και η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές παίρνεις κάποια απάντηση ουσιαστική άμεσα ή έμμεσα!

Η γιόγκα είναι εσωτερίκευση, είναι ένας τρόπος να κάνεις μια μεγάλη βουτιά στο κέντρο του είναι σου! Όταν το ακούς ενώ δεν έχεις κάνει είναι λογικό να σε ξενίζει όμως όσο πιο κοντά βρεθείς στην φιλοσοφία της τόσο πιο εύκολο θα είναι να το βιώσεις και να σου δώθουν απαντήσεις, να απελευθερώθεις από φόβους, προσκολλήσεις, αρνητικά συναισθήματα!

Γιατί μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφήνεσαι στην ροή, σε όλα αυτά που αβίαστα μπορείς να νιώσεις, να σκεφτείς, να σου συμβούν! Η γιόγκα και οι μέθοδοι της σε κάνουν να δέχεσαι, να αποδέχεσαι, να αφήνεσαι στην ροή τόσο των πραγμάτων όσο και των συναισθημάτων!

Τα συναισθήματα είναι ενέργειες που δημιουργήθηκαν από τις πεποιθήσεις και τους προγραμματισμούς μας. Δεν είμαστε αυτά τα συναισθήματα, ούτε και ο νους που τα δημιουργεί. Αφού, λοιπόν, τα συναισθήματα είναι ενέργεια η φυσική τους εξέλιξη θα ήταν να ρέουν και να διαλύονται όπως κάνουν όλες οι άλλες μορφές ενέργειας στο σύμπαν.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τη θερμότητα ή με άλλες μορφές ενέργειας. Ακολουθούν, δηλαδή, τον νόμο της ροής, κατανομής και διάχυσης.

Αποδοχή λοιπόν αυτή η λέξη κλειδί που πάντα για μένα θα πηγαίνει μαζί με την λέξη γιογκα!

Αποδοχή και ροή!!

Για το Σαλαμινιων ΒΗΜΑ Μαργιανα Καρακωστα Δασκαλα Γιογκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.