Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Αντί να πάει να εγκαινιάσει, κανένα νοσοκομείο, κανένα σχολείο, καμία νέα βιομηχανική μονάδα, πήγε να εγκαινιάσει,το νέο εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής!!! Προφανώς γιατί εκεί είναι η κονόμα. Θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Κι αν στον ειρμό του, αυτός, θα συσχέτιζε και τη συνεχή του έννοια, για τους εμβολιασμούς. Ε.. Το συμπέρασμα αποκτάει βάρος. Το νιάου νιάου στα κεραμίδια ακούγεται μόνο από τις γάτες; Μήπως κι από τους…»γάτους»; Είναι φοβερό το σύνδρομο. Όπου στέκονταν εκεί στα όμορφα Γιάννενα, παρότρυνε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί Μετά την περιήγησή του στο χώρο του Εμβολιαστικού Κέντρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση.
»Το σημαντικό από δω και στο εξής, είναι να πείσουμε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς η πλατφόρμα έχει ανοίξει για όλες τις ηλικίες να σπεύσουν και να εμβολιαστούν. Μέχρι και στον μητροπολίτη Μάξιμο των Ιωαννίνων του είπε »Παρακαλώ σεβασμιότατε να πείτε στο επόμενο κήρυγμα σας δεν θέλω κανέναν ανεμβολίαστο στην εκκλησία.. Να το πείτε να το πείτε. Ανοιχτά καθαρά να το καταλάβουν.. » Τι λες ρε δημοκράτη… Πρωθυπουργέ όλων;;;;; των Ελλήνων.. Καλέ Χριστιανέ, που θα επιβάλεις με τον τρόπο σου, στον μητροπολίτη να διώξει Χριστιανούς από την εκκλησία. Όταν ο Ιησούς Χριστός, δέχτηκε λεπρούς δέχτηκε πόρνες, τους δέχτηκε όλους κάτω από τη σκέπη Του. Που τα ξέρεις όμως εσύ αυτά; …Και μόνο αυτή πια η επιμονή τους για τους εμβολιασμούς, θα έπρεπε να σας βάλει όλους σε υποψία. Και να καταλάβετε πως δεν γίνανε όλοι τους,έτσι ξαφνικά τόσο …στοργικοί Τόσο..γονείς του έθνους, αυτοί όλοι που το κατέστρεψαν. Και έφερα τόση φτώχεια και δυστυχία στο λαό. Αυτοί που βίασαν βάναυσα τις ελπίδες και τα όνειρα μας. Ξαφνικά να πασχίζουν μην αρρωστήσουμε. Ούτε και σαν ανέκδοτο με τον Τοτό δεν περνάει..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.