Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Άρχισαν οι απαγορεύσεις !! Απ το πιο »σίγουρο» και το πιο καλό τους. Το AstraZeneca που τόσο το διαφήμιζαν ως θαυματουργό. (Αυτός ο Μόσιαλος πια τι σιρόπια έσταζε.) Κι επειδή ήταν τόσο καλό το καταργούν Αφού πρώτα όμως, άφησαν τόσο κόσμο να το κάνει. Προκαλώντας δικαιολογημένη, έκρηξη οργής, από τους πολίτες που πήγαν και το έκαναν.. Δίνουν όμως το.. ελεύθερο στους άνω των εξήντα. Να συνεχίσουν. Μετρώντας ταυτόχρονα με τους μηχανισμούς τους, η συνέχιση αυτή, από πόσες συντάξεις θα τους γλυτώσει…Πόσα έσοδα θα έχει το κράτος από τη μείωση των δικαιούχων για καταβολή μηνιαίας σύνταξης..Γι αυτό, προφανώς δεν το καταργούν τελείως, μα αφήνουν το ελεύθερο, για τους άνω των 60 Με το σκεπτικό του να…αραιώνουμε και λίγο. Υποθέτω. Δεν μου το είπε κανείς. Απλά συμπέρασμα βγάζω. Γιατί κάτι που κάνει κακό, στον 30αρη θα κάνει καλό στον 60αρη; Μην τρελαθούμε. Εντάξει..Καλά το πάνε οι άνθρωποι. Σου λένε και να τα τινάξουν 2 εκατομμύρια Έλληνες, πάλι ίσα είμαστε Και με το παραπάνω.. 2 θα αποδημήσουν εις Κύριον 4 (εκατομμύρια) λαθρομετανάστες που έχουμε κουβαλήσει, πάλι περίσσευμα θα έχουμε.
… Τώρα »καταργούν» το AstraZeneca, γιατί δημιούργησε κατα 41% θρομβώσεις και καρδιακές επιπλοκές.. Και κατά 32% θανάτους Σε λίγο καταργούν και τη Pfizer που στην Ευρώπη άρχισε η καθαίρεση του. Καταργούν και το Johnson Johnson που η Αμερική το κατάργησε ήδη.. Κι εσείς συνεχίστε να πιστεύετε πως δεν σας χρησιμοποίησαν, ως πειραματόζωα.. Να πιστεύετε πως τους έπιασε ο πόνος για το καλό σας. Και κάθε τι που δεν χωράει στο μυαλό σας, να το ονομάζετε, , Εξωγήινες Ιστορίες Ψεκασμένων.. Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες της ανθρωπότητας. Σε ένα τόσο καλά σχεδιασμένο, κάτω από τη μύτη μας σενάριο, εύκολου πλουτισμού Και εξόντωσης του περιττού όχλου. Περιττού γιατί επιβαρύνει τα κρατικά ταμεία με τις συνταξιοδοτήσεις και τις περιθάλψεις που απαιτεί.. Λίγοι και καλοί σου λέει..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.