Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργο Ματσίγκο, διευθυντής ξενοδοχείου του νησιού αναφέρει τα εξής:

«Αφού περάσαμε διάφορα lockdown, 1ο, 2ο, 3ο κύμα Covid-19 και οι περισσότεροι επιζήσαμε, καταφέραμε μετά κόπων και βασάνων  ν’ ανοίξουμε τα ξενοδοχεία μας.

Οι τοπικοί μας άρχοντες έχουν πραγματοποιήσει (και δικαίως) μεγαααάλη διαφημιστική εκστρατεία ώστε να πείσουν  τον τοπικό πληθυσμό για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, προκειμένου να καταφέρουμε να ενταχθούμε στην πράσινη λίστα  των χωρών που μας τροφοδοτούν με επισκέπτες.

Το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο εγκαινιάστηκε αλλά η κίνηση εκεί παραμένει περιορισμένη.

Κύριε Περιφερειάρχα, κύριε Δήμαρχε, μην στεναχωριέστε. Δεν θα πάει χαμένο! Πολύ σύντομα θα το χρειαστούμε και πάλι, όχι για τον κορωνοϊό, αλλά για τον τύφο.

Γιατί με τα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί (και δεν μαζεύονται), είναι θέμα χρόνου να γίνει το πανέμορφο νησί μας η ΓΟΥΧΑΝ του τύφου και πολύ πιθανόν και άλλων ασθενειών.  Αγαπητοί τοπικοί άρχοντες, δεν θα ήθελα να ακούσω δικαιολογίες, αυτές δεν μ’ ενδιαφέρουν όπως δεν ενδιαφέρουν και τους φιλοξενούμενους στο νησί μας.

Νισάφι πια!!!

Ένας Ταλαίπωρος Διευθυντής Ξενοδοχείου».

https://www.rodiaki.gr/artic

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.