Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Παραδώσαμε rapid COVID τεστ στον Αθλητικό γυμναστικό σύλλογο Σείριο Σαλαμίνας.
Ο Σύλλογος των μεγάλων επιτυχιών με σημαντική παρουσία στο χώρο της Ρυθμικής γυμναστικής, της αισθητικής ομαδικής γυμναστικής και της Γενικής γυμναστικής
Οι Διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνή meeting ρυθμικής γυμναστικής καθώς και σε πανελλήνια πρωταθλήματα Αισθητικής ομαδικής γυμναστικής έχουν κάνει υπερήφανη όλη την Σαλαμίνα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε επιτυχίες για το
2018 :
1 χρυσό στη κατηγορία νεανίδων, ασημένιο στη κατηγορία παγκορασίδων και ασημένιο στη κατηγορία γυναικών στην Αισθητική ομαδική γυμναστικη.
Τρείς 5ες θέσεις και μια 8 όγδοη στο διεθνές μίτινγκ Ρυθμικής γυμναστικής στη Χαλκίδα.
Συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ρυθμικής γυμναστικής παγκορασίδων και κορασίδων.
2019:
Ένα Xρυσό μετάλλιο, τρία ασημένια και τρία χάλκινα καθώς και πολλές θέσεις σε οκτάδες σε διεθνές κύπελλα ρυθμικής γυμναστικής(Irini cup (χαλκιδα) ,Evoia cup .
2)7η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ρυθμικής γυμναστικής στο ανσάμπλ παγκορασίδων.
3)Χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής νεανίδων.
Η αθλητική δραστηριότητα, ο πρωταθλητισμός είναι η πιο σημαντική εναλλακτική πρόταση απέναντι στην καθήλωση των νέων στο διαδίκτυο και τα πρότυπα που προβάλλονται από τα κοινωνικά δίκτυα.
Συγχαρητήρια στον αγώνα των παιδιών των προπονητών τους αλλά και των γονιών τους που όλοι μαζί δίνουν την μάχη τους. Θερμά συγχαρητήρια στην κ. Ρενα Μπούτση και στον πρόεδρο κ. Κρουστάλλη.
Εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη μεταφέρω την διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι αρωγός όλων των προσπαθειών που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες.

Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Νήσων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.