Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Η αλήθεια είναι, πως γίνανε πια πολλοί οι.. »κατατρεγμένοι». Τόσο που αυτοί πλέον να θεωρούνται βολεμένοι και μεις οι καημένοι.
Και μες τη χώρα μας κατατρεγμένοι. Από που να το πιάσει κανείς; Και να μπορέσει να κρατηθεί από τα μπινελίκια που αυθορμήτως του έρχονται. Ε μα την κάναν μπάχαλο πια τη χώρα Η φίλη μου η Ρ. μου έστειλε μια ανάρτηση της κυρίας Μηλιώνη Απ όπου και αντλώ την είδηση. 59 λοιπόν »κατατρεγμένοι» εισέβαλαν το πρωί στη χώρα, από τα »φυλασσόμενα» υποτίθεται, σύνορα μας του Έβρου. Και βέβαια αφού βλέπουν ανοιχτή πόρτα εισρέουν κι άλλοι. Να δω πόσους »κατατρεγμένους» αντέχει η χώρα αυτή να φορτωθεί. Αφού όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Που τον γνωρίζει μόνο ο κ. Μητσοτάκης και η εθνική μας ερωμένη, η Μέρκελ. Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων, έχει δηλώσει, πως οι δυνάμεις φύλαξης των συνόρων μας, έχουν όλοι μεταφερθεί στο ΚΥΤ να φυλάνε εκεί τους άλλους »κατατρεγμένους» Τη φύλαξη των συνόρων μας, λέει, την έχουν αναλάβει οι κάτοικοι !!!! Θεέ μου, τι θα ακούσω ακόμα.
Γράφει η κύρια Μηλιώνη στην ανάρτησή της <<ΝΔούλοι και ΝΔούλες, φουσκώστε από υπερηφάνεια, για την κυβέρνηση των αρίστων!!! Ξέεερωωω αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνονταν της πατάνας το κάγκελο. Επίσης μας χαλάει, μας πονάει που η κυβέρνηση, τα κάνει όλα τέλειαααα. Αυτά τα ευθύβολα επιχειρήματα, παίζουν από τα ζωντανά. Οι »χρήσιμοι ηλίθιοι» υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν Με, ή άνευ ιδεολογικού μανδύα.>> Αυτά γράφει η συντάκτης στο κείμενό της. Για το οποίο συμφωνώ απόλυτα.
Εκτός από το θέμα του ΣΥΡΙΖΑ που γράφει. Γιατί κι αυτός δεν είναι πια και η αθώα περιστερά. Έχει βάλει κι ο Αλέξης το δακτυλάκι του στην ικανοποίηση αυτών των μνημονιακών δεσμεύσεων. Διαδέχτηκε κι αυτός επάξια και ευνοϊκά τον »φιλόξενο» Σαμαρά, που πρώτος άνοιξε τις πόρτες, στους εισβολείς »κατατρεγμένους» Με αποτέλεσμα όλοι να είναι βολεμένοι εκτός από εμάς. Που θέλει τώρα ο Κούλης, δια του εμβολίου, να μας εξοντώσει. Ώστε να μείνει μόνο αυτός και οι νέο-άποικοι, στην Ελλάδα των κατατρεγμένων Δίχως τον τέως λαό των πονεμένων Εμάς δηλαδή των.. μπερδεμένων..
…Εγώ με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, απλά ρωτάω, στραβός να είναι ο γιαλός ή στραβά να αρμενίζουμε;
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Kali Ferri, Ειρηνη χατζελη και 23 ακόμη
12 σχόλια
5 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.