Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Μετά τη Λιβαδειά, δίνουμε το «παρών» και στην Αθήνα
Όπως ξέρετε, το Σάββατο 5/6 έγινε μια μεγάλη κινητοποίηση στη Βοιωτία, με 4 αυτοκινητοπορείες που κατέληξαν στη Λιβαδειά, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για τον κατακλυσμό των βουνών και των χωριών μας από τεράστιες ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά. Η συμμετοχή του χωριού μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.
Επειδή παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας, οργανώνεται μια νέα κινητοποίηση -πανελλαδική αυτήν τη φορά-, που θα γίνει στην Αθήνα,
το Σάββατο 26/6, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία στο Μοναστηράκι.
Καθώς πάρα πολλοί από μας έχουμε μόνιμη κατοικία την Αθήνα, πιστεύουμε ότι μπορούμε και πρέπει να πάρουμε μέρος -πολλοί περισσότεροι- σε αυτήν τη διαμαρτυρία. Αξίζει τον κόπο αυτό το απόγευμα Σαββάτου να το αφιερώσουμε για μια υπόθεση που αφορά στο μέλλον του χωριού μας, του Ελικώνα και όλων των ορεινών περιοχών της Ελλάδας.
Για να προετοιμαστεί η συμμετοχή μας στην κινητοποίηση στην Αθήνα, η Επιτροπή κατοίκων Αγίας Άννας σας καλεί σε μία νέα συνάντηση σε ανοιχτό χώρο, την Τετάρτη 16/6, στις 8 το απόγευμα, στο Άλσος Περιστερίου (σταθμός μετρό «Ανθούπολη»).
Ευπρόσδεκτοι και όσοι κοντοχωριανοί και λοιποί Βοιωτοί θέλουν να συντονιστούν μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.