Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Κι αυτός ο κορωνοϊός πια, διακριτικός που είναι. Τίποτα δε θέλει να ξέρει. Άκρα εχεμύθεια. Γι’αυτό καταργεί και την εξομολόγηση !!!
Όπως το διαβάζετε. Και εγώ έμεινα, μόλις το διάβασα. Καταργούν και την εξομολόγηση. Αυτό το ψυχικό ξαλάφρωμα, του Χριστιανού Η εντολή δόθηκε από τον Μητροπολίτη της Δράμας Και ξεδιπλώνει το δράμα που παίζεται σε βάρος του λαού και της πίστης του. Το δράμα της καθαίρεσης που έρχεται εκ των έσω. Από τα ράσο-φορεμένα αυτά κοράκια. Που με αδράνεια δέχονται το πόλεμο που υφίσταται η ορθοδοξία. Μόνο και μόνο για να κλονίσουν την άμυνα του λαού. Που από τη δόλια την πίστη του, την αντλεί. Αυτό το καρκίνωμα της θρησκείας μας. Που και ο Ιησούς Χριστός το εκδίωξε στον Ναό του Σολομώντα. Ενώ εμείς το ανεχτήκαμε φιλώντας του και το…χέρι. Γράφει η εντολή του Μητροπολίτη, που σίγουρα η ίδια έχει φθάσει και σε όλες τις Μητροπόλεις. << Κατόπιν εντολής της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας προς όλους τους πνευματικούς, αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας το μυστήριο της εξομολογήσεως. >> Και γράφει ο Ιερέας που το παρέλαβε..<< Αν ξέρετε κάτι σχετικό, ή μάθετε τον λόγο, παρακαλώ ανακοινώστε το στον τοίχο σας.. Με όσους μίλησα μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει τον λόγο. Ο μητροπολίτης ήταν κάθετος σε αυτό. Και δεν ήθελε να ακούσει κάποιον αντίλογο ή διαφωνία. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά τουλάχιστο στην περιοχή μας.. Σας ευχαριστώ..>> Παπούλη μου επειδή εσύ δεν του το είπες του..»πνευματικού» σου, του το λέω εγώ.. Τον κακό του τον καιρό του τράγου. Που δεν δέχεται και αντίρρηση. Τι δεν καταλαβαίνεις όμως αθώε και αγνέ πνευματικέ μας; Αυτά τα καθίκια της ιεραρχίας είναι που πουλάνε τον Κύριο μας Τον Ιησού Χριστό μας, στον αντίχριστο. Που με τόση αδημονία τον περιμένουν οι Εβραίοι σατανιστές της Νέας Τάξης, που σου μιλούν για covid και σε παραπλανούν. Για να σε κάνουν όργανά τους. Πάντα η καταστροφή, από την Ιεραρχία της εκκλησίας έρχονταν. Υπομονή. Δεν θα μας αφήσει στα χέρια τους ο Θεός.
Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎د ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΔΡΑΜΑΣ‎"‎

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.