Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Μητέρα ενός μαθητή Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι η διευθύντρια του σχολείου στο οποίο πηγαίνει ο γιος της απαγορεύει στα κορίτσια να φορούν σορτσάκια.

Η καταγγελία αφορά την διευθύντρια του 15ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι ο 14χρονος γιος της της μετέφερε πως η διευθύντρια απαγορεύει στα κορίτσια του σχολείου να φορούν σορτσάκια.

Το thestival επικοινώνησε με την διευθύντρια του σχολείου η οποία διέψευσε κατηγορηματικά την καταγγελία. “Αν ίσχυε κάτι τέτοιο σήμερα δεν θα υπήρχαν μαθήτριες με σορτσάκια στο σχολείο. Κι όμως και σήμερα και τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν μαθήτριες με σορτσάκια. Οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να φορούν ότι θέλουν αρκεί η ενδυμασία τους να συμβαδίζει με τα όσα προβλέπει ο κανονισμός του Υπουργείου Παιδείας” δήλωσε χαρακτηριστικά η διευθύντρια.

Μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου του 15ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης μίλησε για το θέμα στο thestival. “Δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε. Ποτέ η διευθύντρια δεν μας απαγόρευσε να φορέσουμε σορτσάκια. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό. Αρκετές από εμάς φοράμε σορτς στο σχολείο και δεν μας το απαγόρευσε κανένας” δήλωσε η μαθήτρια στο thestival.

https://www.thestival.gr/eidiseis/k

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.