Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Όλοι μας έχουμε πλέον κρεμαστεί πάνω του. Όχι μόνο γιατί είναι ένας απ τους πέντε καλύτερους επιδημιολόγους στο κόσμο.
Ο εμβληματικός καθηγητής παθολογίας έρευνας και Πολιτικής Υγείας με έδρα στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Το πιο έγκριτο ίσως στον κόσμο… Μα κυρίως γιατί ο Δρ Γιάννης Ιωαννίδης τιμάει τον όρκο που έχει δώσει. Και εργάζεται για τον συνάνθρωπό του. Κι όχι για τη τσέπη του, όπως κάνουν αυτά τα σούργελα. της »επιστημονικής» επιτροπής. Οι σταρλετίτσες της TV που βγαίνουν και τρομοκρατούν τον κόσμο. Οι άθλιοι.. Που ζήτησαν με νόμο να μην διώκονται. Γιατί τρέμουν με τα εγκλήματα που έχουν κάνει.
Ο κ. Ιωαννίδης με τόλμη και ηθικό ανάστημα βγαίνει δημόσια και καταγγέλλει τα εγκλήματα που συντελούνται στη χώρα Δείχνοντας και τη δολοφονική μανία κάποιων, απέναντι στο λαό.
Βγαίνει ευθέως ο υπέροχος αυτός Άνθρωπος και σπουδαίος επιστήμων ο κ. Ιωαννίδης και δηλώνει πως.. »Κορυφαίοι επιστήμονες στην Ελλάδα, φοβούνται να μιλήσουν». Είπε πως οι γιατροί, έχουν φιμωθεί ανεπίτρεπτα. Και πως η επιστημονική σκέψη, περνάει την μεγαλύτερη δοκιμασία στην ιστορία της. Είπε ακόμα πως πρέπει να διασφαλιστεί, η ελευθερία έκφρασης της επιστημονικής κρίσης. Και πως…»Οι γιατροί θα πρέπει να μπορούν να μιλήσουν ως ελεύθεροι άνθρωποι. Με θάρρος με σύνεση. Και με τη σωστή δόση της θεμιτής αβεβαιότητας Να μιλούν χωρίς να φοβούνται, πως θα πληρώσουν το λογαριασμό, των πολιτικών, ή κάποιων επιχειρηματικών συμφερόντων.» Γιατί όλοι γνωρίζουμε το πόσο οι διάφοροι Εξαδάκτυλοι, οι Παγώνες και οι πατρόνες, έχουν συμπιέσει την υγιή Ιατρική Κοινότητα, στο να λουφάξει Να μην ακούγεται άλλη γνώμη, άλλο μανιφέστο, πέρα από τη δική τους Την γεμάτη τρόμο-λαγνεία και μίσος. Είπε ακόμα ο κ. Ιωαννίδης πως »Έχουμε μπει σε σκληρά μονοπάτια. Φρανκεστάϊν τα ΜΜΕ»
Ενώ σε άλλη του συνέντευξη, λέει.. »Ρίξαμε τα παιδιά μας στον Καιάδα… Βλέπουμε τεράστια ποσοστά παιδιών, τα οποία έχουν αυτοκτονικές διαθέσεις. Δεν περνάνε απλά μια δύσκολη εφηβεία. Περνάνε μια τραγικά δύσκολη εφηβεία Παιδιά που μένουν πίσω στην κοινωνικοποίησή τους Πολύ φοβάμαι πως τα παιδιά πληρώνουν, το μεγαλύτερο τίμημα αυτής της κατάστασης »
Μια από τις λίγες πια, καθαρές φωνές, που έχουν απομείνει. Ο μόνος φάρος που έχει απομείνει, να φωτίζει, το ανταριασμένο πέλαγο των καιρών. Για να μπορούμε να τραβάμε το κουπί μας μέσα στη στραπατσαρισμένη μας γαλέρα. Περνώντας ανάμεσα από τους αιματοβαμμένους πειρατές, που εποφθαλμιούν τη ζωή μας, για να εισπράξουν τα λύτρα της αθλιότητας τους.
Υποκλίνομαι στον Γιάννη Ιωαννίδη. Και σε όλους τους γιατρούς αυτούς, που αντέχουν να ακολουθούν το παράδειγμα του.. Υποκλίνομαι με δέος και σεβασμό.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "λύση 13"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.