Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…ΤΙ.. ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Το διάβασα προχθές στην »The Guardian» Κι ακόμα γελάω.. Όχι τόσο γι αυτή καθ’αυτή την είδηση, όσο για το πόσες ανατροπές τελικά φέρνει η ζωή.. Και για το πόσο γέλιο έχουμε να κάνουμε, όταν όλος αυτός ο μύθος καταλαγιάσει. Κι αρχίσει το παραμύθι να μένει ορφανό από τις εικόνες, που το έντυσαν οι αφηγητές του. Δηλαδή η κυβέρνηση, οι συνεργαζόμενοι με αυτήν γιατροί και τα κανάλια. Όλοι αυτοί δηλαδή,που ανέλαβαν εργολαβικά την εκστρατεία παραπληροφόρησης, τρομοκράτησης και εξόντωσης του λαού. Το τελευταίο δεν το λέω εγώ. Μα αφήνει να εννοηθεί με το άρθρο της η »The Guardian» Το οποίο λέει, πως »Έντονο προβληματισμό έχουν φέρει, στις διευθύνσεις των αεροπορικών εταιριών, οι πολλαπλές παρενέργειες των εμβολιασμών.. Γι’αυτό και προτίθενται να μην επιτρέπουν στα αεροσκάφη τους την είσοδο όσων έχουν εμβολιαστεί, από τον φόβο παρουσίας θρομβώσεων, ή άλλων επιπλοκών κατά τη διάρκεια της πτήσης.» Είναι και αυτή η σχεδιαζόμενη απόφαση, μια ακόμα επιβεβαίωση, για το…»θαύμα» των εμβολίων και της… αποτελεσματικότητας τους.. Αποτελεσματικότητα σίγουρη. Μα όχι όπως την εννοούν. Μα τελείως το αντίθετο από αυτό που εννοούν. Ίσως όμως αποτελεσματικά γι αυτό που στο βάθος τους επιθυμούν.. Το να λιγοστέψει δηλαδή ο υπερπληθυσμός (κατ’ αυτούς) του πλανήτη.
Σε κάθε περίπτωση, αν ισχύσει αυτό που σκοπεύουν οι αεροπορικές εταιρείες, για την ασφάλεια των πτήσεων τους, θα είναι μόνο εκεί; Όχι και στα πλοία Και στα άλλα μέσα μεταφοράς;
Ε ρε τούμπες.. κι ανατροπές που κρύβουν τα γεγονότα..
Κοντός ψαλμός.. Θα δούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά