Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Σε συνέχεια επιχορήγησης ύψους € 200.000 από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, το έργο «Επισκευή Προβλήτα Καματερού Σαλαμίνας» (Α.Δ.Α: Ψ6ΚΜ4653ΠΩ-5Γ5) ολοκληρώθηκε.
Πρόκειται για ένα σημαντικό τοπικό έργο που επουλώνει τα προβλήματα των λιμενικών υποδομών και αναβαθμίζει την ασφάλεια και την αστική λειτουργία της περιοχής. Αποτελεί δε, τον κεντρικό χώρο όπου κάθε έτος πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις μνήμης της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση προωθήθηκε σε συνέχεια αιτημάτων της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Νήσων Αττικής Βάσω Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη, του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου, αλλά και φορέων του νησιού, με αφορμή την επέτειο των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας, η οποία δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε πέρυσι, λόγω πανδημίας.
Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής βρίσκεται αρωγός στα μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικές εγκαταστάσεις και οι νησιωτικές κοινωνίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.