Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Επικρατεί κλίμα φόβου σε χωριό της Τήνου. Ποιος προκαλεί φθορές

Η μικρή κοινωνία του χωριού ΚΑΜΠΟΣ στην Τήνο, εχει χάσει τον ύπνο της, στην κυριολεξία, εξαιτίας ενός αλλοδαπού, οποίος διαμένει μόνιμα στο νησί, τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο νεαρός αλλοδαπός, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές και είναι γνωστός για τις παραβατικές του συμπεριφορές.

Οι ίδιες πληροφορίες που δόθηκαν στο Cyclades24.gr, από κατοίκους, είναι ότι ο νεαρός δημιουργεί συχνά προβλήματα και συνήθως αυτά συνδυάζονται υπο την επήρεια αλκοόλ.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, έσκισε με αιχμηρό αντικείμενο τα 3 λάστιχα του jeep πασίγνωστου εικαστικού Καλλιτέχνη.

Oι κάτοικοι θέτουν ξεκάθαρα θέματα ασφαλειας και εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το νεαρό οι αρχές.

Οι κάτοικοι του φιλήσυχου χωριού, είναι αρκετά αναστατωμένοι και τρομοκρατημένοι και ζητούν την απομάκρυνση του, την παραδειγματική τιμωρία του, καθώς και την άμεση λήψη μέτρων για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά τη γνωστοποίηση του συμβάντος, ήταν αρκετοί αυτοί που μίλησαν, αναφέροντας και περιπτώσεις χειροδικίας και καταστροφής ξένης περιουσίας.

Άξιο λόγου είναι τα επαναλαμβανόμενα έκνομα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στην Τήνο. Οι δράστες συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι χωρίς ποινές, με αποτέλεσμα οι ‘’νταήδες’’ να λαμβάνουν δράση και να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στους κατοίκους, οι οποίοι δηλώνουν ότι θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

 

https://cyclades24.gr/2021/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.