Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Τι απαντά ο δικηγόρος του δήμου Πάρου για τις αντιδράσεις.
Θύελλα αντιδράσεων από τους ντόπιους έχουν προκαλέσει οι ακατάλληλες εικόνες με τους παίκτες του γερμανικού ριάλιτι «Are you the one?» να επιδίδονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις και… ακολασίες σε παραλίες της Πάρου, αλλά και σε ιδιωτική βίλα στον Φάραγγα.
Κάτοικος μάλιστα της περιοχής, σύμφωνα με το MEGA, φέρεται να κατέθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «κάνουν σεξ όπου βρουν».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι, μέσα από το οποίο οι διαγωνιζόμενοι «έρχονται πολύ κοντά», σε μια προσπάθεια να βρουν ερωτικό σύντροφο με τον οποίο θα έχουν σεξουαλική χημεία, είχε γυριστεί και πέρυσι στην Πάρο, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, όχι μόνο «άφησε» χρήματα στην τοπική κοινωνία, αλλά πρόσφερε τουριστική προβολή στο νησί, σε μια σεζόν που «χτυπήθηκε» σφοδρά από τον κορονοϊό.

«Έχει πάρει όλες τις αδειοδοτήσεις το reality. Πέρυσι το ίδιο reality έφερε εκτός σεζόν 4.000 διανυκτερεύσεις στην Πάρο. Εμείς σαν επιτροπή τουρισμού, είμαστε ανοιχτή και θέλουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνονται στην Πάρο. Έχουνε ήδη κλείσει άλλα τρία reality να γίνουνε στην Πάρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μικές Λεοντής, Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής Πάρου.

Το σενάριο του «Are you the one?» θέλει είκοσι νέους και νέες να μπαίνουν μόνοι στη βίλα της Πάρου, και να καταλήγουν «μυστικά» ζευγάρι από την παραγωγή.
Νικητής, αναδεικνύεται το ζευγάρι που θα ερωτευτεί αληθινά, ενώ τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ακόμα και οι απιστίες, αλλά και οι ανταλλαγές συντρόφων μεταξύ των διαγωνιζομένων.

«Προσωπικό συμφέρον ο λόγος των ασφαλιστικών μέτρων»

Ο δικηγόρος του δήμου Πάρου απέδωσε πάντως τον σάλο που έχει προκληθεί σε προσωπικά συμφέροντα με ιδιοτελή κίνητρα, καθώς η κάτοικος που κατέθεσε την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων είναι ιδιοκτήτρια γειτονικής βίλας.
«Δεν υπάρχει αναστάτωση στην περιοχή, δεν ισχύει κάτι τέτοιο», κατέστησε σαφές ο Κωνσταντίνος Φιφλής.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως μετά το γερμανικό reality που γυρίζεται αυτήν τη στιγμή στην Πάρο, άλλες δύο γερμανικές παραγωγικές και μια ρωσική αναμένεται να πάρουν σειρά τους επόμενους μήνες.
https://sputniknews.gr/202

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.