Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου, οι metal gods, Judas Priests, θα εμφανιστούν στον ίδιο χώρο γιορτάζοντας 50 χρόνια πορείας ως ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα του heavy metal! Oι «metal gods» φέρνουν και στην Αθήνα το πιο εντυπωσιακό show τους σε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη από greatest hits, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια στην κορυφή του σκληρού ήχου!

Οι Judas Priest δημιουργήθηκαν το 1969 στο Birmingham της Αγγλίας και έμελλε να αλλάξουν για πάντα το πρόσωπο του heavy metal. Άγγιξαν αμέσως δυσθεώρητα ύψη με albums όπως τα «Sin After Sin» (’77), «Stained Class» (’78), «Hell Bent for Leather» (’78) και «Unleashed in the East» (’80) και κατέκτησαν τον πλανήτη με αθάνατα έπη όπως τα «British Steel», (’80), «Point of Entry» (’81), «Screaming for Vengeance» (’82) και «Defenders of the Faith» (’84), «Painkiller» (’90), τα οποία μας έδωσαν κλασικά τραγούδια που έχουν αντέξει έως σήμερα.

Τα «Breaking the Law», «Living After Midnight», «Heading Out to the Highway», «You’ve Got Another Thing Coming» τους οδηγούν σε headline θέσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου. Ελάχιστα είναι τα ονόματα του heavy metal που «πάτησαν» σε κορυφές όπως αυτές των Judas Priest. Η επιρροή τους δεν σταματά στιγμή, και το καταπληκτικό «Firepower» του 2018 απέδειξε ξανά πόσο σπουδαίοι παραμένουν, αφήνοντας άφωνο το πιστό κοινό τους και τους κριτικούς, με τη δύναμη και την ενέργεια της τεράστιας αυτής μπάντας που το 2020 θα γιορτάσει μαζί μας 50 χρόνια ατόφιου Heavy Metal!

Περισσότερα ονόματα και για τις τρεις ημέρες θα ανακοινωθούν σύντομα!

16/7 – Judas Priest more tba – Κλειστό Φαλήρου (Tae Kwon Do)

Πακέτο εισιτηρίων:

3-DAY METAL TICKET (24/7 Slipknot & more tba 17/7 Sabaton & more tba 16/7 Judas Priest & more tba) προς 120 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876 / Online στα www.viva.gr / www.releaseathens.gr

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στo www.releaseathens.gr

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες.

https://www.athensmagazine.gr/arti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.