Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Να λοιπόν που χάρη στην τεχνολογία, τρόποι υπάρχουν.. Το θέμα είναι αν δάση πλέον υπάρχουν. Ή έγιναν όλα Αιολικά Πάρκα;
Για την εγκατάστασή τους, θέμα δεν υπάρχει. Όσο πυκνό κι αν είναι το δάσος.. Όσο κι αν αντιδρούν οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς, να είναι καλά η τεχνολογία που όλα τα επιλύει Υπάρχουν βλέπετε και τα φλογοβόλα drone, για τις κυβερνήσεις που θέλουν να διευκολύνουν τους φίλους τους που πήραν άδεια, να στήσουν ανεμογεννήτριες, η ακόμα και εργοστάσια εξόρυξης βωξίτη.. Μα και αυτούς που ζαχαρώνουν εκεί σε μια πλαγιά μια ωραία έκταση, για οικοπεδάκια. Και οι κάτοικοι εκεί της περιοχής φοβούνται μη και κοπούν εκατό, διακόσια και χίλια βρε αδελφέ, δεντράκια. Τρόποι λοιπόν υπάρχουν. Εκτός από τον… »απρόσεκτο κάτοικο που έκαιγε κλαδιά στο οικόπεδο του» Κάτι που πάλιωσε πια και δεν περνάει.. Να λοιπόν, υπάρχει το drone με το φλόγιστρο μπροστά του, που μπορεί, πετώντας να εκτοξεύσει φωτιά, μέχρι και στα 7 μέτρα. Και να τη διατηρεί έως και 100 δευτερόλεπτα. Μέχρι η φλόγα να κάνει καλά τη δουλειά της. Πωλούνται online από την Αμερικάνικη εταιρεία, Throwflam για όποιον ενδιαφέρεται να βάλει στο δάσος ανεμογεννήτριες και κάποιοι…»κακοί» δεν τον αφήνουν. Να γιατί εγκληματεί η κυβέρνηση (και αυτή και οι προηγούμενες) που συναινούν στην καταστροφή του περιβάλλοντος και της χώρας. Διότι αν το ήθελαν θα έβγαζαν κάθε περιοχή που κάηκε αναδασωτέα Και θα απαγόρευαν ρητά κάθε κατασκευή. Ακόμα και την τοποθέτηση ενός τούβλου. (τα τούβλα) Δεν το κάνουν όμως. Γιατί είναι στο κόλπο. Την περιοχή την έχουν πουλήσει ήδη πριν την πυρκαγιά. Από δάσος ακόμα. Γιατί τα έχουν πάρει, από τον βιομήχανο.
Περιμένετε να δείτε σε λίγους μήνες τι θα ξεφυτρώσει στα Γεράνια. Από τους πολιτικούς προδότες. Και τα φιλαράκια τους.
Ανοίξτε να δείτε τις φωτογραφίες. Να πάθετε πλάκα..
Maria Tseva, Ειρηνη χατζελη και 26 ακόμη
6 σχόλια
8 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά