Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς..
…Γιορτή σήμερα… Μεγάλη γιορτή.!!!.. Γιορτάζει το ομορφότερο πλάσμα της γης. Αυτό που μας δίνει ζωή.. Και με μύριους παλμούς αγωνίας, πόνου, χαράς, συγκίνησης, στοργής, μας φέρνει στη ζωή… Γιορτάζει η μάνα.. Το πιο αληθινό σύμβολο αγάπης, πίστης, προσφοράς, δικαίου, στήριξης και αυτοθυσίας. Που το όνομά της, το »μαμά», είναι η πρώτη λεξούλα που όλοι μας, βρέφη, πρώτο- συλλαβίζουμε. Κοιτώντας με αγνότητα το πρόσωπό της. Σαν μια προ-αναγνώριση, για τα όσα, στο αύριο μας, έχει να προσφέρει..Μα και για τα όσα έκανε ήδη, μέχρι να φθάσουμε να πούμε αυτό το »μαμά»… Είναι το πλάσμα αυτό, που τόση ευλογία του έδωσε ο Θεός… Και τόσο κοντά το ενέταξε στην Μεγαλόχαρη.. Με τους πιο ισχυρούς συμβολισμούς. Αυτή η μάνα, που τόσες και τόσες ιστορίες αληθινές έχει διηγηθεί, στο διάβα της ζωής..Για τη δύναμη της, την αντοχή της, την αυτοθυσία της.
Σήμερα με πόση συγκίνηση, έκανα και γω το δικό μου flash back.. Την έχω χάσει κάμποσα χρόνια πριν. Μα πόσο κοντά τη συναντώ συνέχεια. Με την ίδια προστατευτική της ασπίδα…
ΜΑΝΟΥΛΕΣ σας αξίζουν ΠΟΛΛΑ ….Σας ευχαριστούμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.