Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Είναι τρελός για δέσιμο; Η απλά αποφάσισε να επιβεβαιώσει, την Αποκάλυψη του Ιωάννου Που γράφει για τον Αρμαγεδώνα ..
Και τις Προφητείες του Πατρο-Κοσμά του Αιτωλού;
Γρήγορα πλέον θα φανεί. Οι εξελίξεις δεν τρέχουν απλά Καλπάζουν Σήκωσε, ο ανισόρροπος, τα φράγματα, εντός του Τουρκικού εδάφους, στον ποταμό Ευφράτη, για να κόψει τη ροή του, προς την Συρία. Υποβάλλοντας τους Κούρδους, στα βόρεια σύνορα, της γειτονικής του χώρας, σε λειψυδρία.. Η Άγκυρα έχει περιορίσει τη ροή του ποταμού, στο 70% του. Και για πρώτη φορά στην ιστορία, η στάθμη των υδάτων, υποχώρησε κατά 5 και πλέον μέτρα. Τις προθέσεις του ο Τούρκος ηγέτης, δεν τις κρύβει.
Δηλώνει ότι η Τουρκία θα διεξάγει, επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη ποταμού στη βόρεια Συρία, σε περιοχή που ελέγχουν οι Κουρδοι πολιτοφύλακες YPG
Η Άγκυρα υποστηρίζει, ότι οι ΗΠΑ καθυστερούν εσκεμμένα στο να αναπτύξουν ζώνη ασφαλείας, στο σημείο. Ενώ απαιτεί από την Ουάσιγκτον την διακοπή των σχέσεων της με τους Κούρδους
»-Μπήκαμε στην Αφρίν… Δηλώνει. Στην Τζαραμπλούς και την Αλ Μπάμπ. Τώρα πια ήρθε η στιγμή να εισβάλουμε και Ανατολικά του Ευφράτη.» Την ίδια στιγμή, που παίρνει δραματική τροπή, η Τουρκική επιχείρηση, στο Β. Ιράκ.. Έχουν αναπτυχθεί, ισχυρές Ιρανικές δυνάμεις, απέναντι των Τούρκων. Ενώ με διάβημά του το Ιράκ, διαμηνύει από τον Ερντογάν, »-Φύγετε τώρα από τη χώρα. Διακόψτε την επιχείρηση»…Τα γεγονότα δεν δείχνουν σε καμία πτυχή τους, να έχουν καλή εξέλιξη για τους Τούρκους. Οι οποίοι ήδη δοκιμάζονται με το εθνικό τους νόμισμα. Η λίρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Διολισθαίνει σε τραγικό βαθμό.. Μα ο θλιβερός…»Αυτοκράτορας» το χαβά του..
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.