Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

.Γράφει ο Πάνος Καλουδάς

…Ένας από τους βετεράνους μουσικούς παραγωγούς,είναι και ο Πέτρος Καντιάνης. …Τον οποίον, το »Σαλαμινίων Βήμα», έχει την τιμή να τον έχει φίλο του και συνεργάτη
…Γράφει ο Πέτρος, στο »ΒΗΜΑ», την μουσική κίνηση, των νεανικών συγκροτημάτων, των δεκαετιών του ‘60,70,80..
Τότε που ήταν ακόμα εκείνα τα τρυφερά χρόνια,τα τόσο όμορφα χρόνια της αθωότητας. Με την κάθε γειτονιά να έχει το δικό της συγκρότημα
Και να αφήνεται στον δικό της τρυφερό νεανικό παλμό. Γνώστης άριστος ο Πέτρος, δίνει με την δική του γραφίδα, στο στίγμα της εποχής. Δημιουργώντας πια ανάμικτα συναισθήματα στο αναγνωστικό μας κοινό, που τον έμαθε και τον περιμένει.  Να τον διαβάσει.
Και μαζί του να ανατρέξει, σε κείνο το υπέροχο και τόσο αξέχαστο κλίμα, που τόσο βαθιά έχει μείνει χαραγμένο, στη μνήμη καθενός .
…Γι αυτό και τα ρεπορτάζ του εκλεκτού μας συνεργάτη, έχουν το πιστό τους κοινό, που τα περιμένουν κάθε εβδομάδα.
Και τα διαβάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως μας λένε.
Στηρίζοντας έτσι και την επιλογή μας αυτή στο πρόσωπο του συνεπούς και άξιου συνεργάτη. μας, που ήδη έχει δημιουργήσει τον δικό του κύκλο αναγνωστών..
Ο Πέτρος είναι και πρόεδρος της »Λέσχης Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60, 70.80,
Όπου κάθε χρόνο τιμάει με επαίνους και διπλώματα όλους εκείνους που έβαλαν στον Ελληνικό μας Πολιτισμό, το δικό τους λιθαράκι.Ήδη η Λέσχη έχει κλείσει τα πέντε έτη ζωής, όπου σε αυτά έχει επιβραβεύσει δεκάδες σπουδαίους μας καλλιτέχνες.  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.