Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΣΟΦΙΑ ΜΗΤΡΑΚΗ   ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ 

Ο Πανος Καλουδάς Διανοούμενος με Διεθνή καταξίωση συνεχιζει να δίνει αγώνες με ένα ηχηρό οπλο , το μεγάλο χάρισμα που διαθέτει, τον λόγο του!

Ο Τοντόρωφ αναφέρει – Διανούμενος είναι ο Καλλιτέχνης, ο Ακαδημα’ι’κός, ο Ιστορικός.. που δεν αρκείται μόνο με την δημιουργία του Καλλιτεχνικού ή του Επιστημονικού του έργου, αλλά ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της κοινωνίας, παρεμβαίνει, καταγγέλει, οδηγεί την σκέψη προς διαχρονικές αξίες [ Ελευθερία, Αγάπη, Δικαιοσύνη..]

Θεμέλειο για μία κοινωνία Ανθρώπινη και Πολιτισμένη, προσδίδοντας μέσα από το έργο του Δημόσια διάσταση. Θα δανειστώ λόγια του Πάνου Καλουδά – σε μία από τις σημαντικές ομιλίες του – Όσες δοκιμασίες κι άν βιώνει η κοινωνία μας, όσο κι άν η κρίση σε πολυεπίπεδο μέτωπο έχει γονατίσει τον κόσμο, το ήθος η ανθρωπιά και η έννοια της φιλίας δεν μπαίνουν ποτέ σε τροχιά τέτοιων συμπλεγμάτων κρίσης και παραφροσύνης. Αγαπημένε Πάνο Καλουδά σ’ ευχαριστούμε για τους αγώνες σου και το σημαντικότατο έργο σου που τιμά την χώρα μας Διεθνώς!!

Αγαπημένε μου φίλε Πάνο σε ευχαριστώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.