Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
….Το διαβάζω και μένω άναυδος.. <<Φημολογείται ότι εν όψη του Πάσχα, θα έχουν πρόσβαση στους Ναούς, μόνο όσοι έκαναν το εμβόλιο. Και οι έχοντες κάνει test για τον κορωνοϊό>> Και λέω:
-Ρε άθλιοι πάπαρδοι, πουλημένοι στο σύστημα. Ο Κύριος μας ο Ιησούς, δεν δίχασε. Δεν διαχώρισε. Άνοιξε την αγκαλιά Του και με αγάπη τους έβαλε όλους μέσα σε αυτήν. Πόρνες λεπρούς, ληστές.. Τους πάντες.. Εσείς ποιοι είστε τομάρια Που θα κάνετε επιλογή των πιστών; Βρωμεροί κόρακες. Που με κάθε τρόπο, απαξιώνετε το Θείο Ευαγγέλιο. Γελοία υποκείμενα. Που τα πήρατε για να μας πουλήσετε
…Το διαβάζω και μένω άναυδος… <<Τα rapid test θα διεξάγονται και εντός των Ιερών Ναών>> Και αυτό το δεχτήκατε κότες; Πόσα αργύρια το κοστολογήσατε αυτό; Κάνατε τουλάχιστο καλή μπάζα; Να πω »σε καλή μεριά»; Τσίπα δεν έχετε πάνω σας μωρέ;
Οι πιστοί να μην μπαίνουν μέσα στους ναούς, για την Θεία Λειτουργία. Να μπαίνουν όμως για τα τέστ. Εκεί κάνει πίσω ο κορωνοϊός;… Σήμερα, αδέλφια μου εν Χριστώ, είναι οι Τελευταίοι Χαιρετισμοί. Που πραγματοποιούνται στους ναούς, χωρίς τους πιστούς. Για τον φόβο της…»μετάδοσης» Αύριο όμως, θα προσέλθει το κοινό, για το test. Μα εκεί δεν θα υπάρχει φόβος. Γιατί τα test εξυπηρετούν τους στόχους του βρωμερού συστήματος. Που πολεμάει τον άνθρωπο. Το δημιούργημα του Κυρίου. Άρα και τον ίδιο τον Κύριο μας. Τι λέτε, Ράσο-φορεμένα υποκείμενα, που αφήνετε την ηγεσία σας να διώκει και να πολεμάει την Ορθόδοξη Πίστη. Αυτό το φαιδρό κατεστημένο, που έφαγε τον αγέρωχο Χριστόδουλο. Τον υπέροχο αυτό πατέρα Για να φυτέψει στη θέση του, αυτή την μαριονέτα. Τον πουλημένο γεράκο.
…Το διαβάζω και μένω άναυδος… Το πόσο η Ελλαδική εκκλησία, η ορθόδοξη πίστη, πολεμιέται τελικά εκ των έσω. Από το ίδιο το ασθενικό της σύστημα. Από τους ηγέτες του, που ανέχονται τον ξεμωραμένο τους καθοδηγητή. Που έπρεπε να επαναστατήσουν όλοι, γνωρίζοντας πως κανένας »ιός» (φτιαχτός μάλιστα) δεν μπορεί να νικήσει, τη δύναμη του Κυρίου μας.
…Διαβάζω λοιπόν.. Ακούω… Και με το δίκιο μου συμπεραίνω πως στον μεγαλύτερο διώκτη της Ορθοδόξου εκκλησίας εξελίσσεται η ίδια της η ηγεσία. Κάτι ήξερε ο Ιησούς μας, όταν μες τον Ναό του Σολομώντα πήρε τον βούρδουλα και τους κυνήγησε. Αυτό που ήδη θα έπρεπε να είχαν κάνει όλοι οι πιστοί. Αντί να τους φιλούν και το χέρι. Μεγάλη Εβδομάδα λοιπόν. Αφιερωμένη στα test Και στον σατανά τους. Τι να πω; Απλά… Συγχωρέστε με για την οργή.
Μπορεί να είναι εικόνα κάθεται και κείμενο που λέει "KKAHCA Εκκλησία online ekklisiaonline.gr 1 ώρ. Διεξαγωγή rapid test στον Ι.Ν.Αγίας Παρασκευής Μενεμένης EKKLISIAONLINE.GR Διεξαγωγή rapid test στον Ι.Ν.Αγίας Παρασκευής Μενεμένης ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.