Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Το ότι η χώρα μας στερείται πλέον συντάγματος, το έχουμε πει με όλους τους τόνους. Γιατί το σύνταγμα μας ξεκάθαρα ορίζει, (όριζε) τα δικαιώματα των πολιτών και την ελεύθερη βούληση στην επιλογή τους Και, σε θέματα που αφορούν την υγεία τους.
Πάει αυτό λοιπόν. Προφανώς καταργήθηκε, αφού και αυτό το άμοιρο το σύνταγμα μας »ασθενεί»…. Μα αναρωτιέμαι ασθενεί και το ήθος των »εκπροσώπων» μας, στην βουλή; Γιατί να… Βρέθηκε η »πλειοψηφία» που απαιτείτο, για να παρθεί η προδοτική απόφαση, των υποχρεωτικών τεστ.. (Κατ αρχήν) για δυο μήνες, για όσους χρησιμοποιήσουν, (μεταφέρω την ίδια λέξη με τις Ελληνικούρες του δελτίου τύπου) σχολεία, λύκεια πανεπιστήμια, εστίαση, λιανεμπόριο, τουρισμό, καταστήματα τροφίμων, καράβια, τραίνα λεωφορεία, αεροπλάνα, υγειονομικό και πολλά άλλα. Στα 8 τεστ, που θα είναι υποχρεωτικά, ενδέχεται να βγει κι ένα θετικό. Αν ο εξετασθείς, είναι ιδρωμένος, δακρυσμένος, αν έχει αλλεργική δυσφορία από την άνοιξη. Κι αυτός είναι ο στόχος των αχρείων αυτών που με κάθε τρόπο, θέλουν να παγιδεύσουν πολίτες για να τους κολλήσουν την »ταμπέλα» covid19.. Όπου αυτόματα θα καλέσουν τον. (κατά φαντασίαν) πάσχοντα, για τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Αυτές, ξέρετε, που στις περισσότερες φορές, κάνουν τον (κατά φαντασίαν) ασθενή, να κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα. Μετά από το τεστ λοιπόν, που θα τον δείξει με μια σχετική επιβάρυνση, τον καλεί, αυτόματα η αρμόδια υπηρεσία διότι τον θεωρεί »επικίνδυνο για την δημόσια υγεία..» Ποιοι τον βαφτίζουν επικίνδυνο; Μα οι πιο επικίνδυνοι δήμιοι που πέρασαν από την ανθρωπότητα. Μετά από εκείνον τον Γερμανό χασάπη του Χίτλερ, τον Γιόζεφ Μένγκελε …Τον Άγγελο του Θανάτου.. Δείτε πως τα έχουν σχεδιάσει άψογα, οι διεστραμμένοι αυτοί εγκέφαλοι. Και βέβαια μια τέτοια κλήση, κρύβει μύριους κινδύνους Είναι σαν να παίζεις Ρώσικη Ρουλέτα. Γιατί δεν είναι λίγα τα περιστατικά, που με μια τέτοια κλήση, χαιρέτησαν οριστικά τα εγκόσμια. Καθώς λένε πολλοί επιστήμονες, μη »στρατευμένοι» στην κομπίνα, πως αυτά τα εμβόλια κυρίως της Siemens δεν είναι καθόλου αθώα. Γνώμη αρκετών σοβαρών γιατρών που δεν απεμπόλησαν τον όρκο τους, όσο μπορεί κανείς, ας τα αποφύγει. Μόνο ύποπτες προθέσεις και δόλο κρύβουν. Τέλος. Καλό είναι να θυμάστε, έναν έναν τους νυν βουλευτές της ΝΔ, για να μην επαναλάβετε πάλι το λάθος, τον Σεπτέμβρη που θα έχουμε πιθανότατα εκλογές. Τους είδατε τους καταλάβατε. Όχι ξανά το ίδιο λάθος Γιατί παιδιά, το δις εξαμαρτείν
Έχει και το φάσκελο έτοιμο σε δράση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.