Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η ελευθερία στην πιο εντυπωσιακή της μορφή. Αυτή είναι η φράση που χαρακτηρίζει την GLC από το 2015 όταν πρωτοεμφανίστηκε στους δρόμους. Η νέα γενιά της GLC θέλει να συνεχίσει αυτή την παράδοση αλλά και να προσθέσει νέες πτυχές. Με τη διακριτική της εμφάνιση, την κουπέ προσθήκη στη γκάμα, τα καινοτόμα συστήματα βοήθειας οδήγησης και μια νέα γκάμα κινητήρων, η GLC προσφέρει τα καλύτερα από τον κόσμο της Mercedes-Benz σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο SUV.  Το εσωτερικό συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φιλικότητα προς τον χρήστη με έναν ασυμβίβαστο τρόπο: Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται στο συνηθισμένο υψηλό επίπεδο για τη μάρκα και το σύστημα ψυχαγωγίας διαθέτει μεγαλύτερες οθόνες πολυμέσων με οθόνη αφής. Επιπλέον, η τελευταία γενιά του συστήματος πολυμέσων MBUX – Mercedes-Benz User Experience εντυπωσιάζει με τις έξυπνες και ευέλικτες λειτουργικές επιλογές όπως έλεγχο με αφή, αλλά και το βελτιστοποιημένο σύστημα φωνητικού ελέγχου.

 

Mercedes-Benz GLC Coupé (C253), AMG Line, 2019, designo hyazinthrot metallic, Polster Leder designo platinweiß pearl / schwarz
Mercedes-Benz GLC Coupé (C253), AMG Line, 2019, designo hyacinth red metallic, designo leather platinum white pearl / black

 

Mercedes-Benz GLC (X253), 2019, designo selenitgrau magno, Polster Leder sattelbraun
Mercedes-Benz GLC (X253), 2019, designo selenite grey magno, saddle brown leather interior

 

 

Mercedes-Benz GLC (X253), 2019, designo selenitgrau magno, Polster Leder sattelbraun
Mercedes-Benz GLC (X253), 2019, designo selenite grey magno, saddle brown leather interior

 

Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης επεκτάθηκαν σημαντικά και συμπληρώθηκαν μεταξύ άλλων με τη λειτουργία προειδοποίησης εξόδου, τη λειτουργία λωρίδας έκτακτης ανάγκης και λειτουργία βοήθειας σε μποτιλιάρισμα. Μια ακόμη καινούργια λειτουργία είναι το Trailer Maneuvering Assist, το οποίο παρέχει βοήθεια σε ελιγμούς σε περίπτωση ρυμούλκησης, ειδικότερα κατά την όπισθεν. Το προαιρετικό πακέτο Driving Assistance περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τα συστήματα ασφαλείας Active Distance Assist DISTRONIC, Active Steer Assist (με πολλαπλές βοήθειες) και Active Blind Spot Assist.

Το προαιρετικό σύστημα ελέγχου άνεσης ENERGIZING διασφαλίζει ότι τα διάφορα συστήματα  του οχήματος θα συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να δημιουργούν  ένα ευχάριστο περιβάλλον. Αυτό ενσωματώνει φωτισμό, κλιματικό έλεγχο, κατάλληλες επιλογές μουσικής και βίντεο, καθώς και λειτουργία μασάζ, θέρμανση και αερισμό των καθισμάτων.

https://politis.com.cy/a

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.