Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Ταραντίλης.

Την παραίτηση του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης επικαλούμενους οικογενειακούς λόγους.

Χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Με τιμή,

Χρήστος Ταραντίλης».

Σημειώνεται πως κυβερνητικές πηγές ξεκαθάριζαν πως οι λόγοι της παραίτησης του κ. Ταραντίλη είναι οικογενειακή και δεν έχουν σχέση με πολιτικά ζητήματα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο κ. Ταραντίλης είχε βρεθεί στο επίκεντρο κριτικής για χειρισμούς μια σειράς κρίσιμων θεμάτων με αποκορύφωμα την απάντηση που είχε δώσει στη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών για την παραίτηση Λιγνάδη. Ο κ. Ταραντίλης την είχα αποδώσει σε προσωπικούς λόγους με αποτέλεσμα ο κκ Γεραπετρίτης και Σκέρτσος να τον αδειάσουν.

https://newpost.gr/polit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.