Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

                           

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Το Παράρτημα Σαλαμίνας της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος πραγματοποίησε κατά το δίμηνο Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου 2021 τις ακόλουθες Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες (Διαδικτυακές και δια Ζώσης ).

1.Στις 29 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του Παραρτήματος επισκέφθηκε ύστερα από πρόσκληση της κας Χ. Ηλιάδη τα Εκπαιδευτήρια ΄΄ΗΛΙΑΔΗ΄΄ και παρουσίασε το << Ηλιακό Σύστημα >> σε μαθητές της  Α΄ Δημοτικού. Τα παιδιά άρτια προετοιμασμένα από την Δασκάλα τους κα Ε. Καρατζά παρακολούθησαν με υποδειγματική προσοχή και συμμετείχαν με πληθώρα ερωτήσεων.

  1. Στις 30 Ιανουαρίου το Μέλος μας και Πολυβραβευμένη Εκπαιδευτικός κα Ράνια Λάμπου επιλέχθηκε από το διεθνές Περιοδικό PASSION VISTA ως Global Icons 2020 για το Εκπαιδευτικό και Φιλανθρωπικό της έργο.
  2. Στις 7 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν τα << Διαδικτυακά Σεμινάρια Αστρονομίας >> τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Δεκαπενθήμερο και στα οποία καλείσθε να ολοι να παρακολουθήσετε. ( Τα Σεμινάρια είναι Δωρεάν και σε όποιον επιθυμεί μπορεί να αποστέλλεται ψηφιακό υλικό Αστρονομίας )

Απευθύνουμε Ευχαριστίες στην κα Χρύσα Ηλιάδη για την πρόσκληση στο Σχολείο,  και στο << Πλανητάριο Θεσσαλονίκης >> που πάντα χαρίζει αφίσσες στους μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστούμε επίσης ολους εσάς που στηρίζετε τις Δράσεις μας , δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την Διάδοση και Διάχυση της επιστήμης της Αστρονομίας στο κοινό και ιδιαίτερα στους νέους που τόσο την αγαπούν , αλλά η Πολιτεία τους την στερεί , εξοβελίζοντάς την από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ. ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                ΙΣ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.