Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
… Προσπαθώντας να διασώσει κάτι, από τα τόσα.. Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο άνθρωπος που μας γέμισε οργή και θυμό. Που όπως δείχνει το βαρύ του κατηγορητήριο, αντί να υπηρετεί την τέχνη και τον πολιτισμό, υπηρετούσε τις ανώμαλες ορέξεις του.. Τα έβαλε και με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Με αυτούς τους καλλιτέχνες που καταθέτουν ψυχή, πάνω στο θεατρικό σανίδι. Και ένα χρόνο τώρα δοκιμάζονται με μανία. Σαν τον πνιγμένο, που από τα μαλλιά πιάνεται, ο κατηγορούμενος, προσπάθησε να φορτώσει ευθύνες ακόμα και στους συναδέλφους του. Που σε τίποτα δεν του έχουν φταίξει. Επιβεβαιώνοντας την παροιμία που λέει »Φωνάζει ο κλέφτης» Τα έβαλε κυρίως με τον Σπύρο τον Μπιμπίλα Τον πρόεδρο του ΣΕΗ, λέγοντας.. »Η υπόθεση αυτή, είναι κατασκευασμένη, από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του Δ.Σ. του ΣΕΗ και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεσή μου, εδώ και χρόνια, με τα πρόσωπα, που συγκροτούν το Δ.Σ. για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξ αιτίας αυτής της αντιπαράθεσης υπάρχει χρόνια εχθρότητα, μεταξύ εμού κι αυτών. Και ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό, Σπύρο Μπιμπίλα. Ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται στη θέση αυτή. Γι αυτό ουδέποτε επέλεξα τους περισσότερους εξ αυτών, για να συμμετάσχουν στις παραστάσεις στις οποίες σκηνοθετούσα. »
…Απαντώντας σε αυτά, ο Σπύρος Μπιμπίλας, λέει. <<Σε γνώρισα στα »Στρουμφάκια» της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα- δίπλα. 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά. ούτε στη ζωή. Συμπτωματικά μόνο σε πρεμιέρες με ένα »γεια» Πρόσφατα Εσύ ως διευθυντής του Εθνικού και γω ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας. Λυπάμαι Δημήτρη. >>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.