Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

MΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΟΔΥ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/2 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΟΔΥ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ( ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕΛΛΗΝΙΩΝ) ΓΙΑ RAPID ΤΕST ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00-15.00
Η κατάσταση με τον covid στο νησί μας όπως γνωρίζουμε δεν είναι καλή , μετά και από την δημόσια ανακοίνωση του Υπουργείο Υγείας, κάτι το οποίο από καιρό επισημάναμε .
Με αίσθημα ευθύνης το Κοινοτικό Συμβούλιο Σεληνίων , εκφράζοντας την αγωνία του, ομόφωνα σε δύο συνεδριάσεις αποφάσισε να καλέσει τον ΕΟΔΥ στα Σελήνια για rapid test . Ο ΕΟΔΥ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και μετά από τηλεφωνική επαφή με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σεληνίων Μάριο Τραυλό, θα βρίσκεται στην Πλατεία Σελληνίων Παρασκευή 26/2 και ώρα 10 π.μ έως 15.00.
Θα πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα ακόμη και αυτοί που είναι εκτός Σεληνίων. Μη ξεχνάμε ότι ένα ποσοστό πολιτών είναι ασυμπτωματικοί και μπορεί να είμαστε και να μη το ξέρουμε.
Πρέπει επίσης να γνωρίζουν όλοι, ότι στη πανδημία αυτή, πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια, όσον αφορά την επιδημιολογική επιβάρυνση του νησιού . Δεν πρέπει να ωραιοποιούμε την κατάσταση, δίνοντας την εντύπωση στον κόσμο ότι όλα είναι καλά, διότι αυτή η παραπλανητική στάση οδηγεί στον κόσμο στην χαλάρωση.
Μπράβο λοιπόν στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σεληνίων , το οποίο με αίσθημα ευθύνης και μετά από εισήγηση του Προέδρου του Μάριου Τραυλού αποφάσισε και φέρνει τον ΕΟΔΥ στα Σελήνια.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!! ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!
ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΔΥΜΒΟΥΛΟΣ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.