Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Ενημερωτική επικοινωνία, είχε χθες, ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και ταμίας του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Σακελλάροπούλου.
Πάνω στα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τους ηθοποιούς μας. Συν κι αυτά που έχουν προκύψει εδώ και ένα χρόνο, με τα κλειστά θέατρα.
Και το τάχα βοήθημα (ελεημοσύνης) που δίδεται για την συνειδητή από κυβερνητικής πλευράς, κακοποίηση του πολιτισμού μας.
Με την απέραντη γνώση, και με το πάθος που τον χαρακτηρίζει, σε κάθε του δίκαια διεκδίκηση,ο πολύ έμπειρος Σπύρος, μίλησε για όλα αυτά τα προβλήματα που σαν ογκόλιθος έχουν στοιβαχτεί πάνω από τον κλάδο.
Και έδωσε μια όσο το δυνατό πιο αντιπροσωπευτική εικόνα, στην κυρία πρόεδρο. Η οποία τον διαβεβαίωσε πως θα επιληφθεί στο μέτρο του δυνατού.
Αναμφίβολα ο δραστήριος και απέραντα ακούραστος Σπύρος, αποτελεί ένα πολύ γερό »χαρτί» στήριξης για τον κλάδο.
Και ένα »λιμάνι» ελπίδας, για τους πάσχοντες συναδέλφους του, που απευθύνονται στο ΤΑΣΕΗ. (Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) στο οποίο εδώ και χρόνια είναι πρόεδρος. Και μοχθεί με πραγματικά υπεράνθρωπες δυνάμεις.
Όσοι τον ξέρουν τον Σπύρο, όχι μόνο το επικροτούν αυτό.
Μα το υπογράφουν και με τα δύο τους τα χέρια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.